ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 210 80 80 878

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ πραγματοποιεί προληπτικές ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, διασφαλίζοντας την άριστη και φυσιολογική τους κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπει πολλά προβλήματα πριν αυτά συμβούν. Στην εταιρεία Αποφράξεις Κηφισιά, αναλαμβάνουμε τις τακτικές συντηρήσεις των αποχετεύσεων σας, χρησιμοποιώντας ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, πιεστικά υψηλής πίεσης, κ.α. Οι τακτικές ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ μπορεί να είναι μηνιαίες, δίμηνες, τρίμηνες, εξάμηνες και ανάλογα με τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Οι τεχνικοί που απαρτίζουν την ομάδα μας έχουν πείρα και τεχνογνωσία και είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 80 80 878.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία. Η εταιρεία μας προσφέρει προγραμματισμένες προληπτικές ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ του ακινήτου σας, εξασφαλίζοντας ότι θα αποφευχθούν οι περιττές ζημιές και η αναστάτωση και θα σας βοηθήσουν να ελαχιστοποιήσετε τις δαπάνες για τις μετέπειτα διορθωτικές εργασίες. Οι συντηρήσεις αποχέτευσης διατηρούν το δίκτυο σας καθαρό ξεχνώντας τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες τους και έτσι το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν. Κανονίστε μια προγραμματισμένη επίσκεψη και ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα σας επισκεφθεί και θα προβεί σε ενδελεχή αξιολόγηση του αποχετευτικού σας συστήματος. Θα σας προτείνει ένα πρόγραμμα που θα συνάδει στις δικές σας πάντα απαιτήσεις.

Συμβόλαια προληπτικής συντήρησης αποχέτευσης

Τα συμβόλαια της προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης απευθύνονται τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Οι συμβάσεις είναι προσαρμοσμένες ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Οι συντηρήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια βάση. Οι τακτικές συντηρήσεις είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται, γιατί καθυστερούν τη φθορά της αποχέτευσης και συμβάλουν στην διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή εστιών μόλυνσης. Σε πάρα πολύ δύσκολες περιπτώσεις μπορούμε να κάνουμε και διάγνωση με κάμερα στο εσωτερικό των σωληνώσεων, εντοπίζοντας έτσι την ακριβή θέση του προβλήματος.

Προσφέρουμε επίσης:

Συντήρηση αποχέτευσης
Συντήρηση αποχέτευσης

Περιοχές Εξυπηρέτησης για συντηρήσεις αποχέτευσης