ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ 210 80 80 878

Η Αποφράξεις Κηφισιά αναλαμβάνει ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ για το αποχετευτικό σας δίκτυο.  Συγκεντρώνεται νερό σε κάποιο σημείο έξω από το σπίτι σας; Υπάρχει υγρασία στο υπόγειό σας ή και μέσα στο σπίτι σας; Κάποια βουλωμένη σωλήνα σας κρατά ξύπνιους όλο το βράδυ; Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε, εμείς θα φτάσουμε στην ρίζα του προβλήματος. Χιλιάδες πελάτες στην Κηφισιά και τις γύρω περιοχές πραγματοποιούν διάγνωση με κάμερα για την επίλυση προβλημάτων αλλά και για πρόληψη. Με την ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ υψηλής ευκρίνειας αποκτούμε πρόσβαση στο αποχετευτικό σας δίκτυο και τους σωλήνες. Μπορούμε να δούμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίσουμε κάθε πιθανή αιτία που σας δημιούργησε το πρόβλημα. Καλέστε μας στο 210 80 80 878.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ αποχέτευσης είναι μία υψηλής ποιότητας υπηρεσία. Μπορούμε να δούμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίσουμε κάθε πιθανή αιτία που σας δημιούργησε το πρόβλημα. Είτε είναι μια καθίζηση, κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ρίζες από δέντρα, σπασίματα, κάποιο κατασκευαστικό λάθος ή και κάποια κλειστά φρεάτια, με την κάμερα διάγνωσης θα έχουμε μια πλήρη εικόνα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να γίνουν σκαψίματα ή άλλες εργασίες και δεν θα σπαταλήσετε επιπλέον χρήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα σας προταθεί η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του δικού σας αποκλειστικά προβλήματος.Στην Αποφράξεις Κηφισιά, οι τεχνικοί μας έχουν πείρα και εμπειρία πολλών ετών και να είστε σίγουροι ότι θα εντοπίσουν και θα αντιμετωπίσουν κάθε δύσκολη περίπτωση που έχει διαταράξει την ηρεμία σας και την οικογενειακή σας γαλήνη.

Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης

Καλέστε μας τώρα και κανονίστε μαζί μας για μια διάγνωση με κάμερα. Με την τοποθέτηση της κάμερας στον σωλήνα αποχέτευσης και την παρακολούθηση σε μια οθόνη τηλεόρασης, ένας εκπαιδευμένος τεχνικός μπορεί να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος. Η επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης θα δείξει την ακριβή τοποθεσία και τι είναι αυτό που προκαλεί. Κατά την διάρκεια της όλης διαδικασίας μπορείτε να παρακολουθείτε και εσείς. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Κηφισιάς αλλά και στις γύρω περιοχές. Εκτός από την διάγνωση με κάμερα, αναλαμβάνουμε κάθε εργασία απόφραξης που έχει σχέση με το αποχετευτικό σας δίκτυο. Προσφέρουμε επίσης:

διάγνωση με κάμερα
διάγνωση με κάμερα