ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ 210 80 80 878

Από τη δεκαετία του 1970 η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ προσφέρει αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τόσο ανώτερη εμπειρία αλλά και απαράμιλλη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Πέρα από όλες τις υπηρεσίες, προσφέρουμε και ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ. Είμαστε τρομερά έμπειροι, πεπειραμένοι και φιλικοί και το μόνο που θέλουμε είναι να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη για οποιαδήποτε προβλήματα υγιεινής που μπορεί να συναντήσετε στο σπίτι σας. Καλέστε μας για να κάνουμε άντληση υδάτων και να σας βοηθήσουμε να χαμογελάσετε και πάλι. Αγαπάμε τους πελάτες μας και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ερωτήσεις και τις απορίες σας, τα σχόλιά και τις προτάσεις σας. Η εμπειρία μας μετρά 40 περίπου έτη. Με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε για ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ, η Αποφράξεις Κηφισιά συνεχίζει και αναπτύσσεται και για αυτό έχει καθιερωθεί μια από τις καλύτερες στον τομέα μας. Καλέστε μας στο 210 80 80 878.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ
ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ 210 80 80 878

Εκτός από τις αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς των αποχετεύσεων, αναλαμβάνουμε και ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ καθαρών και ακάθαρτων. Τα κτίρια στο λεκανοπέδιο της Αττικής πλημμυρίζουν συνεχώς. Αυτό βέβαια οφείλεται σε πάρα πολλούς λόγους. Κάποιοι από αυτούς είναι η κακή ρυμοτομία των δικτύων, τεχνικές βλάβες αλλά και φυσικά αίτια όπως μια δυνατή βροχή ή καταιγίδα. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και κατέχουν επαγγελματικές πιστοποιήσεις. Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για μια διεξοδική, ειλικρινής και ευγενική εξυπηρέτηση. Έχουμε δεσμευτεί απέναντι σε όλους τους πελάτες μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε λογικές τιμές. Ρωτήστε για εμάς και θα καταλάβετε την αξία των λεγόμενων μας.

Αντλήσεις ομβρίων υδάτων και λυμάτων

Εάν έσπασε κάποιος αγωγός ή πλημμύρισε το υπόγειο σας χρειάζεστε άντληση υδάτων. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ αναλαμβάνει αντλήσεις ομβρίων υδάτων και λυμάτων σε φρεάτια ανελκυστήρων, φωταγωγούς, πατώματα, γκαράζ, υπόγεια, τα οποία προέρχονται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις, κακή ρυμοτομία, κακή συντήρηση από τον δήμο και διαρροές αγωγών και σωληνώσεων. Προσφέρουμε επίσης:

άντληση υδάτων
άντληση υδάτων