ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Αποφράξεις – Διάγνωση με κάμερα – Κηφισιά 210 80 80 878

Αποφράξεις - Διάγνωση με κάμερα

Με την χρήση της κάμερας υψηλής ευκρίνειας αποκτούμε πρόσβαση στο αποχετευτικό σας δίκτυο και τους σωλήνες. Μπορούμε να δούμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίσουμε κάθε πιθανή αιτία που σας δημιούργησε το πρόβλημα

Αποφράξεις – Διάγνωση με κάμερα

Συγκεντρώνεται νερό σε κάποιο σημείο έξω από το σπίτι σας; Υπάρχει υγρασία στο υπόγειό σας ή και μέσα στο σπίτι σας; Κάποια βουλωμένη σωλήνα σας κρατά ξύπνιους όλο το βράδυ; Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε, εμείς θα φτάσουμε στην ρίζα του προβλήματος. Χιλιάδες πελάτες στην Κηφισιά και τις γύρω περιοχές πραγματοποιούν επιθεωρήσεις με κάμερα για την επίλυση και πρόληψη. Η εταιρεία Αποφράξεων Κηφισιά αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία που έχει σχέση με το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κηφισιά μετά από απόφραξη στην Κηφισιά

Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κηφισιά μετά από απόφραξη στην Κηφισιά

Διάγνωση με κάμερα υψηλής ευκρίνειας -Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κηφισιά

Με την χρήση της κάμερας υψηλής ευκρίνειας αποκτούμε πρόσβαση στο αποχετευτικό σας δίκτυο και τις σωλήνες. Μπορούμε να δούμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίσουμε κάθε πιθανή αιτία που σας δημιούργησε το πρόβλημα. Είτε είναι μια καθίζηση, κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ρίζες από δέντρα, σπασίματα, κάποιο κατασκευαστικό λάθος ή και κάποια κλειστά φρεάτια, με την κάμερα θα έχουμε μια πλήρη εικόνα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να γίνουν σκαψίματα ή άλλες εργασίες και δεν θα σπαταλήσετε επιπλέον χρήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα σας προταθεί η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του δικού σας αποκλειστικά προβλήματος.

Στην εταιρεία Αποφράξεις Κηφισιά, οι τεχνικοί μας έχουν πείρα και εμπειρία πολλών ετών και να είστε σίγουροι ότι θα εντοπίσουν και θα αντιμετωπίσουν κάθε δύσκολη περίπτωση που έχει διαταράξει την ηρεμία σας και την οικογενειακή σας γαλήνη. Καλέστε μας τώρα και κανονίστε μαζί μας για μια διάγνωση με κάμερα.

Αποφράξεις - Διάγνωση με κάμερα

Με την τοποθέτηση της κάμερας στην σωλήνα αποστράγγισης και την παρακολούθηση σε μια οθόνη τηλεόρασης, ένας εκπαιδευμένος τεχνικός μπορεί να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος. Το βίντεο θα δείξει την ακριβή τοποθεσία και τι είναι αυτό που προκαλεί. Κατά την διάρκεια της όλης διαδικασίας μπορείτε να παρακολουθείτε και εσείς.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κηφισιά – Διάγνωση με κάμερα

ΡΙΖΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΡΙΖΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Κηφισιάς αλλά και στις γύρω περιοχές. Εκτός από την διάγνωση με κάμερα, αναλαμβάνουμε κάθε εργασία απόφραξης που έχει σχέση με το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Αποφράξεις Φρεατίων Κηφισιάς –210 80 80 878
Απόφραξη Νεροχύτη Κηφισιάς210 80 80 878
Απόφραξη Υδρορροής Κηφισιάς –210 80 80 878
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κηφισιάς –210 80 80 878
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Κηφισιάς –210 80 80 878
Καθαρισμός Φρεατίων Κηφισιάς –210 80 80 878
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 80 80 878
Μηνιαίες Συντηρήσεις Κηφισιάς –210 80 80 878
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κηφισιάς –210 80 80 878

2 Comments