ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ 210 80 80 878

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη σοβαρότητα του προβλήματος στο αποχετευτικό σας σύστημα, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ μπορεί να χειριστεί το θέμα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Δεν υποσχόμαστε μόνο γρήγορη εξυπηρέτηση. Αλλά και οικονομικά αποδοτικές λύσεις, με τις οποίες χειριζόμαστε το χώρο σας σαν να ήταν δικός μας. Η Αποφράξεις Δροσιάς προσφέρει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης:

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

 • επαγγελματικούς καθαρισμούς
 • αποφράξεις παντός τύπου
 • τακτικές προληπτικές συντηρήσεις
 • επιθεωρήσεις αποχετευτικών σωληνώσεων με κάμερα διάγνωσης κλπ.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Προσφέρουμε ειδική υπηρεσία τακτικής συντήρησης των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Βοηθά στην πρόληψη ζημιών. Εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία στο αποχετευτικό δίκτυο στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Τα αποχετευτικά δίκτυα είναι η ειδικότητά μας. Εδώ και 4 περίπου δεκαετίες μας έχετε καθιερώσει ως την καλύτερη εταιρεία αποφράξεων της περιοχής. Όσο καθυστερείτε, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος ζημιών και η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμη πιο δύσκολη, γι” αυτό είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Για εμάς κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός και αντιμετωπίζεται σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία και ξέρει πόσο σημαντικό είναι για ένα σπίτι ή μια επιχείρηση ένα πρόβλημα αποχέτευσης να λύνεται χωρίς να δημιουργούνται ταλαιπωρίες και επιπλέον έξοδα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ: ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ, ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Μια κατεστραμμένη ή βουλωμένη αποχέτευση είναι ένας εφιάλτης. Θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στην ιδιοκτησία σας. Η τακτική συντήρηση της αποχέτευσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ είναι μια από τις καλύτερες προληπτικές μεθόδους για να διασφαλίσετε ότι το σύστημα αποχέτευσης στο σπίτι σας θα λειτουργεί άριστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι προληπτικές υπηρεσίες συντήρησης των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης περιλαμβάνουν συνήθεις επιθεωρήσεις της γραμμής της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης για την αποφυγή προβλημάτων που κρύβονται στις υδρορροές και τα φρεάτια. Ας βοηθήσουμε να διατηρήσουμε την επένδυσή σας στο σπίτι ή την εμπορική σας ιδιοκτησία με προγραμματισμένα σχέδια συντήρησης των αποχετευτικών εγκαταστάσεων και ελέγχους.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ

Με την πάροδο του χρόνου, οι αποχετεύσεις μπορεί να φράξουν με συντρίμμια, λίπη, χημικά και άλλα σωματίδια που καταλήγουν να παγιδεύονται. Αν έχετε έκτακτη ανάγκη, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ είναι δίπλα σας την ημέρα ή τη νύχτα. Η ομάδα μας είναι σε αναμονή 24/7 για να φροντίσει αμέσως όλες τις ανάγκες σας στα δίκτυα της αποχέτευσης. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να έχετε το σύστημα αποχέτευσης σας συντηρημένο κάθε 3-12 μήνες ανάλογα με το επίπεδο χρήσης. Αν έχετε μια μικρή έως μεσαία οικογένεια, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ σας συνιστά να κάνετε προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων μία φορά το χρόνο.

Αποφράξεις Δροσιά: Υπηρεσίες

Είτε πρόκειται για λεκάνη τουαλέτας είτε για νεροχύτη κουζίνας, που χρειάζεστε καθαρισμό ή συντήρηση, ή επιθεώρηση της αποχέτευσης, οι τεχνικοί της Αποφράξεις Δροσιά μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε εργασία. Ο καθαρισμός των αποχετευτικών αγωγών είναι ένα τεράστιο μέρος της επιχείρησής μας. Διαθέτουμε και χρησιμοποιούμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού αποχέτευσης. Η υπηρεσία καθαρισμού γραμμών αποχέτευσης χρησιμοποιεί πίδακες νερού υψηλής πίεσης για την απομάκρυνση των φραγμένων γραμμών, διεισδύοντας και διαλύοντας το λίπος, διασπώντας τη λάσπη και τα συντρίμμια, κονιοποιώντας τις ρίζες, κόβοντας τη συσσωρευμένη μάζα και ξεπλένοντας το σύστημα, αφήνοντας τις γραμμές σας πεντακάθαρες.

Δοκιμάστε την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης και δείτε γιατί είμαστε η κορυφαία εταιρεία στην περιοχή. Στην Αποφράξεις Δροσιά αισθανόμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας δώσουμε τα αποτελέσματα που περιμένετε. Αφού έχετε επιβεβαιώσει ότι έχετε μια απόφραξη αποχέτευσης Κηφισιά  πρέπει να καθαριστεί. Μια εκκαθάριση της βουλωμένης  αποχέτευσης είναι μια διαδικασία που μαζί μας είναι εύκολη, φτηνή και ανώδυνη. Καλέστε μας στο 210 80 80 878

Αποφράξεις Δροσιά: άμεσα και υπεύθυνα

Μια διαρροή αποχέτευσης πρέπει να καθαριστεί το συντομότερο δυνατόν, είναι ζήτημα υγείας., Το τεχνικό συνεργείο της Αποφράξεις Δροσιά θα καθαρίσει το βουλωμένο σιφόνι η αγωγό και θα αφήσει τον χώρο καθαρό. Ιδανικά μια απόφραξη αποχέτευσης μπορεί να συνδυαστεί με μια απολύμανση.

 Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Δροσιά μετά από απόφραξη στην Δροσιά

Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Δροσιά μετά από απόφραξη στην Δροσι

Αποφράξεις Δροσιά – Λύσεις στα προβλήματα αποχέτευσης

Η Αποφράξεις Δροσιά βρίσκει λύσεις για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στην αποχέτευσή σας. Από τη στιγμή που θα έρθετε σε επαφή μαζί μας, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, καθώς κάθε δυσάρεστη κατάσταση και ανησυχία θα ανήκει στο παρελθόν. Με μια γρήγορη κλήση σας, θα προσδιορίσουμε το κόστος της υπηρεσίας μας και θα καθορίσουμε το χρόνο εξυπηρέτησης που είναι ο καταλληλότερος για σας. Χάρη στην δική σας εμπιστοσύνη εδώ και παραπάνω από 4 δεκαετίες, η Αποφράξεις Δροσιά προσφέρει αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες, με ιδιαίτερη προσοχή και επαγγελματισμό. Με την εφαρμογή συνεχώς πιο σύγχρονων μεθόδων και τα εξειδικευμένα συνεργεία των έμπειρων τεχνικών μας, στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίησή των πελατών μας, για όλες οι ανάγκες στα προβλήματα των συστημάτων της αποχέτευσης τους.

Υλοποιούμε και εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα, προσφέροντας υπηρεσίες όπως:

ριζα δεντρου Δροσια

ριζα δεντρου Δροσια

 • Διάγνωση με κάμερα
 • Άντληση υδάτων
 • Απόφραξη φρεατίων
 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • Απόφραξη υδρορροών
 • Απόφραξη σιφονιού

Αποφράξεις Δροσιά Επικοινωνία: 210 80 80 878 ΤΚ 14572

Πληροφορίες για τη Δροσιά

Η Δροσιά είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Διονύσου στην Βόρεια Αττική, μαζί με τον Άγιο Στέφανο, την Άνοιξη, το Διόνυσο, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη και τη Σταμάτα. Ανήκει στο πολεοδομικό συγκρότημα Αθηνών και έχει πληθυσμό 7.186 κατοίκους. Σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, καταλαμβάνει έκταση 2,201 τ.χμ. και η πυκνότητα πληθυσμού ανέρχεται σε 2.665 κατοίκους ανά τ.χμ.

Δροσιά