Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις / Μυοκτονίες

Η επιχείρηση μας μπορεί να αναλάβει την φροντίδα του προβλήματος επιβλαβών οργανισμών που μπορεί να σας ταλαιπωρεί. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους παράσιτο, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Η εταιρεία μας εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Αττικής και είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουμε τις μοναδικές υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Προσφέρουμε μια ποικιλία από τις καλύτερες υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων που θα μπορούσατε να χρειαστείτε για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Θα επισκεφτούμε τον χώρο σας, θα ελέγξουμε το πρόβλημα που έχετε και θα επιλέξουμε την εφαρμογή που συνάδει με τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Εδώ και 40 χρόνια η επιχείρησή μας αποτελείται από απολυμαντές που γνωρίζουν τα εποχιακά και όλα τα παράσιτα, έτσι ώστε να σας ενημερώνουν με τα προβλήματα που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσετε κατά την διάρκεια του έτους. Έχουν άρτια εκπαιδευτεί αποκλειστικά από εμάς και συνεχίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να καταρτίζονται παρακολουθώντας σεμινάρια, ώστε να είναι πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τα νέα σκευάσματα και τις νέες τεχνολογίες.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε όλες τις εφαρμογές είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και δίνεται σε καθεμιά από αυτές το απαραίτητο πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας. Είναι ασφαλή για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια και φιλικά προς το περιβάλλον.

Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις / Μυοκτονίες - ΤΡΩΚΤΙΚΟΑπολυμάνσεις / Απεντομώσεις / Μυοκτονίες

Οι τιμές είναι προσιτές και διαφέρουν ανάλογα με το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στον χώρο σας και το μέγεθος του χώρου που έχει εκτεθεί σε κάποιο παράσιτο. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε καλύτερη εταιρεία από εμάς. Με την πολύχρονη εμπειρία μας εξοντώνουμε κάθε είδους παράσιτο, όπως ποντίκια και αρουραίους, κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, τσιμπούρια, κουνούπια, μύγες, κ.α.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας και να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για το παράσιτο που σας ταλαιπωρεί. Καλέστε μας για να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία και ερώτηση.

Παραμένουμε δεσμευμένοι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων σε ανταγωνιστικές τιμές. Η ικανοποίηση του πελάτη και τα αποτελέσματα είναι κορυφαία προτεραιότητα για μας και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη φήμη μας για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Απολύμανση – Απεντόμωση Κηφισιά για κατσαρίδες

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ:

  • Τραβήξτε το ψυγείο, το πλυντήριο πιάτων και τη σόμπα μακριά από τον τοίχο, ώστε ο τεχνικός να μπορέσει να φτάνει πίσω τους.
  • Σκουπίστε καλά τα πατώματα, φροντίζοντας κυρίως γύρω από τα σοβατεπί, αυτό θα βοηθήσει να απομακρυνθούν τα αυγά των κατσαρίδων. Επίσης, σκουπίστε τις άκρες των ντουλαπιών και των συρταριών για την εξάλειψη των αυγών.
  • Μην αφήνετε κανένα ανοιχτό δοχείο με φαγητό έξω κατά τη διάρκεια της θεραπείας
  • Παρακαλείστε να είστε έτοιμοι όταν φτάσει ο τεχνικός

Μετά τη θεραπεία:

  • Προσέξτε να μην αγγίξετε το δόλωμα.
  • Σκουπίστε όλες τις νεκρές κατσαρίδες κάθε μέρα.
  • Παρακαλώ μην αφήνετε κανένα τρόφιμο, σκουπίδι, γάλα ή ποτό έξω τη νύχτα. Οι καθαρές αποχετεύσεις είναι σημαντικές για την πλήρη εξάλειψη των παράσιτων.
  • Μια επαναλαμβανόμενη θεραπεία για τις κατσαρίδες θα προγραμματιστεί περίπου 2-4 εβδομάδες μετά την αρχική εφαρμογή.
  • Απαιτείται σε όλες οι περιοχές που έχει γίνει η εφαρμογή να παραμείνουν εξαιρετικά καθαρές και αναλλοίωτες για να εξασφαλιστεί η πλήρης εξάλειψη των κατσαρίδων.