ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Πότε φωνάζουμε μια εταιρεία αποφράξεων;

Πότε φωνάζουμε μια εταιρεία αποφράξεων;

Πότε φωνάζουμε μια εταιρεία αποφράξεων; Όταν οι σωλήνες στο μπάνιο ή στην κουζίνα έχουν φράξει, συχνά ακούγεται ένας ενοχλητικός θόρυβος κάθε φορά που ανοίγετε μια βρύση. Αυτό συμβαίνει επειδή το νερό δυσκολεύεται να περάσει μέσα από τους σωλήνες προκειμένου να φτάσει στην αποχέτευση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φυσαλίδες αέρα που είναι υπαίτιες για τους ήχους στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πότε φωνάζουμε μια εταιρεία αποφράξεων;
βουλωμένο φρεάτιο στην Κηφισιά

Σχηματισμένες λακκούβες νερού και πλημμύρες σε αυλές και εξωτερικούς χώρους δημιουργούνται όταν υπάρχουν σπασμένα φρεάτια και αποχετεύσεις. Έτσι, όταν καθαρίζετε μια αυλή, όταν βρέχει ή όταν φυσάει, ρίζες δέντρων και φύλλα περνάνε μέσα στην αποχέτευση και τη φράζουν. Τα νερά ξεχειλίζουν γιατί δε βρίσκουν δίοδο να φύγουν και έτσι δημιουργούνται πλημμύρες…

Ίσως όλα τα παραπάνω να σας φαίνονται εύκολα και να νομίζετε ότι μπορείτε να δώσετε μόνοι σας τη λύση. Όμως αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Σκεφτείτε ότι μπορεί να χάσετε πολύτιμο χρόνο έχοντας εξασφαλίσει ένα προσωρινό και όχι μόνιμο αποτέλεσμα. Επίσης, ανοίγοντας ένα φρεάτιο θα έρθετε αντιμέτωποι με βρωμιές και απόβλητα που μπορεί να σας προκαλέσουν αηδία.
Δε θα πρέπει να βασίζεστε ούτε στα διάφορα σκευάσματα που κυκλοφορούν ευρέως στα σούπερ μάρκετ και στα εμπορικά καταστήματα, τα περισσότερα από αυτά είναι πολύ τοξικά. Μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία σας αλλά και στις σωληνώσεις των κτηρίων σας. Οπότε αυτό πιθανόν να είναι επιπλέον κόστος για την τσέπη σας. Μην περιμένετε κάποιο από τα παραπάνω σημάδια να κάνει την εμφάνισή του και προνοείστε για να τα προλάβετε.

Πότε φωνάζουμε λοιπόν την Αποφράξεις Κηφισιά;

Απευθυνθείτε για μια πρώτη επιθεώρηση και εκτίμηση της λειτουργίας του αποχετευτικού σας δικτύου. Η εταιρεία Αποφράξεις Κηφισιά είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες στο χώρο.
Έχοντας μια 40χρονη εμπειρία, είναι η μόνη που θα σας προσφέρει εγγυημένο και οριστικό αποτέλεσμα οποιοδήποτε κι αν είναι το πρόβλημα. Διαθέτει ένα στόλο από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα απόφραξης της αγοράς και προσωπικό άκρως εξειδικευμένο. Λειτουργεί για εσάς ολόκληρο το χρόνο και εξυπηρετεί τις ανάγκες σας 24 ώρες το 24ωρο.
Αποφράξεις Κηφισιά και αφήστε τη δύσκολη δουλειά στους ειδικούς!
Για κάθε δύσκολη ή εύκολη απόφραξη καλέστε την Αποφράξεις Κηφισιά και θα ξενοιάσετε μια για πάντα οποιοδήποτε κι αν είναι το πρόβλημα που σας απασχολεί.