ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Αποχετεύσεις, λόγοι που βουλώνουν

Αποχετεύσεις, λόγοι που βουλώνουν

210 80 80 878

Όταν βουλώνουν οι αποχετεύσεις,  παρουσιάζονται πολλά δυσάρεστα και επικίνδυνα προβλήματα στο σπίτι ή την επιχείρηση σας.  Δεν είναι μόνο ότι θα πλημμυρίσετε και θα γεμίσετε νερά και ακαθαρσίες, αλλά και η δυσοσμία θα είναι έντονη και ενοχλητική.Αποχετεύσεις Κηφισιά

Η αποχέτευση αποτελεί την καρδιά του σπιτιού ή της επιχείρησης. Είναι το σύστημα που απομακρύνει τα λύματα, όπως τα σιφώνια του μπάνιου, της μπανιέρας και του νιπτήρα, ο νεροχύτης της κουζίνας και η λεκάνη του μπάνιου.

Κάθε μέρα όλες οι αποχετεύσεις λειτουργούν και εμείς μπορούμε και απολαμβάνουμε την καθαριότητα και την ηρεμία. Αν δεν προσέχουμε τις αποχετεύσεις μας τότε οι βλάβες και τα προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κηφισιά μας αναφέρουν τους 4 πιο πιθανούς λόγους που βουλώνουν τις σωληνώσεις.

  1. Τρίχες στα σιφώνια

Οι τρίχες που πέφτουν στα σιφόνια της μπανιέρας και του νιπτήρα δημιουργούν πολλά και συχνά βουλώματα. Αν δεν μαζεύετε τις τρίχες και συνεχίζουν και πέφτουν στα σιφόνια τότε θα βουλώσει πολύ σύντομα η αποχέτευση. Το πιο συνετό είναι να βάλετε κάποιο προστατευτικό για να συγκρατεί τις τρίχες. Αν όμως δεν το προσέχετε πολύ σύντομα θα χρειαστείτε κάποιον από τους τεχνικούς της Αποφραξεις Κηφισια για να κάνει απόφραξη στα σιφόνια.

    2. Υπολείμματα φαγητού στο νεροχύτη της κουζίνας

Αρκετές φορές επειδή βιαζόμαστε αφήνουμε τα πιάτα με τροφές μέσα στο νεροχύτη. Με αυτόν τον τρόπο τα υπολείμματα από τις τροφές που καταναλώνουμε περνούν και φεύγουν μέσα στις σωληνώσεις. Μην αναρωτιέστε ποιο είναι το αποτέλεσμα, το σιφόνι του νεροχύτη της κουζίνας θα βουλώσει.

logo Αποφράξεις Κηφισιά τεχνικός που κάνει απόφραξη με μηχάνημα
logo Αποφράξεις Κηφισιά τεχνικός που κάνει απόφραξη με μηχάνημα

   3. Χαρτί στην λεκάνη τουαλέτας

Είναι απαγορευτικό να πετάτε χαρτιά στη λεκάνη! Στις σωληνώσεις δεν πρέπει να πετάμε τίποτα! Οι αποχετεύσεις δεν έχουν κατασκευαστεί για να ρίχνουμε μέσα αντικείμενα. Χαρτιά, μωρομάντηλα, διάφορα αντικείμενα, φαγητά, παιχνίδια είναι κάποια από τα πράγματα που βρίσκουμε στην διάρκεια μιας απόφραξης. Καλέστε κατευθείαν την Αποφράξεις Κηφισιά για να ξεβουλώσει την λεκάνη σας.

  4. Τα χημικά καθαριστικά σωληνώσεων

Μην χρησιμοποιείτε ποτέ χημικά καθαριστικά για την απόφραξη των σωληνώσεων. Οι βλάβες που μπορούν να προκληθούν στις σωληνώσεις λόγω της χρήσης τους οδηγούν σε πολλά και σοβαρά προβλήματα. Καταστρέφουν τις σωληνώσεις και ενδέχεται να επηρεάσουν πολύ αρνητικά την υγεία σας.

Καλέστε τώρα την Αποφράξεις Κηφισιά. Διαθέτουμε την εμπειρία και τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα για την απόφραξη και τον καθαρισμό κάθε αποχέτευσης. Για πάνω από 40 χρόνια είμαστε στον χώρο των αποφράξεων και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας τίμια και με πολύ αγάπη για την δουλειά μας. Καλέστε μας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.