ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ!

Η βροχή που άρχισε να πέφτει ξαφνικά και ασταμάτητα από τις πρώτες βραδινές ώρες της Κυριακής, δεν άφησε ανεπηρέαστη την περιοχή της Κηφισιάς. Γενικότερα το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τα βόρεια προάστια της Αθήνας, δημιούργησε τεράστια προβλήματα. Εξαιτίας της δυνατής βροχόπτωσης, πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες και ποτάμια. Το πρωί της Δευτέρας, στην οδό Καλυφτάκη, ένα σημαντικό μέρος της ασφάλτου υποχώρησε. Δημιούργησε έτσι μια τεράστια λακκούβα, η οποία καλύφθηκε από τα όμβρια ύδατα… Αποφραξεις Κηφισιας

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αυτό είχε σαν συνέπεια μποτιλιάρισμα ενώ λόγω της κακής ορατότητας πολλοί οδηγοί έπεσαν μέσα στη λακκούβα προκαλώντας ζημιές στα αυτοκίνητά τους όπως σκασμένα λάστιχα! Όμως, δεν ήταν λίγα και τα δέντρα που δεν άντεξαν το βάρος του όγκου της βροχής και σε άλλες περιοχές της πόλης όπως στην Πολιτεία, το Κεφαλάρι και τη Νέα Κηφισιά. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να λυγίσουν εμποδίζοντας έτσι την κυκλοφορία των οχημάτων και τους μικροτραυματισμούς πεζών.

Αποφραξεις Κηφισιας
Φρεάτιο αποχέτευσης στην Κηφισιά

Οι κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για άντληση υδάτων από υπόγεια και πλημυρισμένα γκαράζ ήταν πάρα πολλές. Συνέπεια αυτού ήταν να μπλοκάρει το τηλεφωνικό της κέντρο αλλά να μην μπορέσει άμεσα να εξυπηρετήσει συνανθρώπους μας που κινδύνευε ακόμα και η σωματική τους ακεραιότητα. Πολύ εύλογα θα αναρωτιέστε αν και πως θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει όλα τα παραπάνω…

Αποφραξεις Κηφισιας

Η Αποφράξεις Κηφισιά δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων και αντλήσεων υδάτων σχεδόν μισό αιώνα. Γνωρίζει την περιοχή καλύτερα από κάθε άλλη εταιρεία απόφραξης. Εξυπηρετεί ολόκληρο το χρόνο και το 24ωρο. Διαθέτει τα καλύτερα ηλεκτροκίνητα και πιεστικά μηχανήματα, όλα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Τα συνεργεία της αποτελούνται από άτομα έμπειρα και ειδικά καταρτισμένα. Είναι πάντα πρόθυμα να εξυπηρετήσουν ενώ παράλληλα δίνουν οριστική λύση σε κάθε πρόβλημα που αφορά στην αποχέτευση.

Για να αποφύγουμε λοιπόν και να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα εμφάνισης των παραπάνω προβλημάτων, καλό θα είναι να μην περιμένουμε πρώτα την ύπαρξή τους.
Καλούμε σήμερα κιόλας την Αποφράξεις Κηφισιά και κανονίζουμε ένα ραντεβού για μια πρώτη επιθεώρηση της αποχέτευσης του κτηρίου μας. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κάποιο συνεργείο θα καταφτάσει στο χώρο μας και μέσω ειδικής κάμερας θα τσεκάρει ολόκληρο το αποχετευτικό μας δίκτυο και θα εντοπίσει ακριβώς τα σημεία που έχουν τυχόν ζημιές ή προβλήματα. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να τους αναθέσουμε την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό των φρεατίων μας.
Αποφράξεις Κηφισιά και ξεχνάτε μια για πάντα τα βουλωμένα και πλημμυρισμένα φρεάτια και αποχετεύσεις!