ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ 210 80 80 878

Έχει βουλώσει η αποχέτευσή σας στη Νέα Ερυθραία; Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ είναι η δική σας τοπική εταιρεία που οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας προσφέρουν υπηρεσίες καθαρισμού, απόφραξης και συντήρησης αποχετεύσεων. Η Αποφράξεις Νέα Ερυθραία ειδικεύεται σε ότι σχετίζεται με την αποχέτευση. Έχουμε τις ικανότητες να πραγματοποιήσουμε μια τεράστια ποικιλία από υπηρεσίες. Είμαστε περήφανοι για το ρεκόρ εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, διατηρώντας τα υψηλά πρότυπά μας. Έτσι, αν έχουν μπλοκάρει οι αποχετεύσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε. Καλέστε μας τώρα στο 210 80 80 878.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑΕΡΥΘΡΑΙΑ

H ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ EINAI 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η αξιοπιστία, η απαράμιλλη εξυπηρέτηση και η αγάπη που έχουμε για την δουλειά μας. Μας έχουν καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Με την εταιρεία Αποφράξεων Νέα Ερυθραία να είστε σίγουροι ότι κάθε πρόβλημα που έχει προκύψει στην αποχέτευσή σας, θα λυθεί.  Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ άμεσα θα είναι στον χώρο σας. Είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Ότι και αν έχει βουλώσει στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Ο νεροχύτης σας; Ο νιπτήρας; Η μπανιέρα ή οτιδήποτε άλλο; Θα ανταποκριθούμε άμεσα.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ εδώ και τέσσερις περίπου δεκαετίες προσφέρει σε όλους τους κατοίκους της Νέας Ερυθραίας, αλλά και των γύρω περιοχών τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Εξυπηρετούμε και παρέχουμε τις εργασίες μας σε κάθε είδους οίκημα όπως:

  • σχολεία
  • οικίες
  • πολυκατοικίες
  • στρατόπεδα
  • νοσοκομεία
  • επιχειρήσεις
  • καταστήματα
  • εργοστάσια, κ.α.

Η τιμιότητα, η αξιοπιστία και η απαράμιλλη ηθική αποτελούν τα βασικά μας χαρακτηριστικά, η δουλειά της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ είναι εγγυημένη 100% και η πλήρη σας ικανοποίησή, ο στόχος μας. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού και οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων έχουν βασιστεί σε εμάς από τη δεκαετία του 1970 για τις έντιμες και επαγγελματικές συμβουλές. Με πάνω από 4 δεκαετίες εμπειρίας μπορούμε να επιτύχουμε οποιαδήποτε εργασία ανεξαρτήτου μεγέθους ή σοβαρότητας.

Αποφράξεις τουαλετών στη Νέα Ερυθραία

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ μας έχουν κάνει ηγέτες στον τομέα των αποχετεύσεων αναλαμβάνοντας έργα όσο δύσκολα και αν είναι, άλλοι αποφεύγουν. Όλα αυτά τα χρόνια κατανοούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και για αυτό ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανανεώνουμε τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας για την επίτευξη του άριστου αποτελέσματος. Ως εκ τούτου, η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας, ισοδυναμεί με την επιτυχία της επιχείρησής μας.

H τουαλέτα σας δεν λειτουργεί σωστά; Καλέστε μας και η Αποφράξεις Νέα Ερυθραία σύντομα με τα εργαλεία που διαθέτει, θα αποκαταστήσει άμεσα την λειτουργία της. Επειδή το μπάνιο όπως και η κουζίνα είναι οι πιο πολυχρησιμοποιημένοι χώροι θα πρέπει η ανταπόκριση να είναι άμεση. Για σκεφτείτε να μείνετε ώρες χωρίς να χρησιμοποιήσετε την λεκάνη της τουαλέτας ή τον νεροχύτη της κουζίνας σας!

Μετά από επιθεώρηση της εταιρείας μας στον χώρο σας θα καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει και έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό θα λύσουμε το πρόβλημα. Όταν βουλώνει η τουαλέτα δεν θα σας προειδοποιήσει. Εκτός αν ξέρετε ότι εσείς ή η κάποιος έχει ρίξει κάτι κατά λάθος. Συνήθως βουλώνει από χαρτιά, αρωματικά λεκάνης, είδη υγιεινής, παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Επιθεώρηση με κάμερα

Η διάγνωση με κάμερα είναι μια μέθοδος, όπου στην αποχέτευση ωθείται μια αδιάβροχη κάμερα που συνδέεται με εύκαμπτο καλώδιο. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Νέα Ερυθραία ψάχνουν για τυχόν προβλήματα. Είμαστε σε θέση στη συνέχεια να παρακολουθήσουμε και να εξετάσουμε με την βοήθεια της οθόνης της κάμερας για τυχόν ελαττώματα στο σύστημα αποστράγγισης που συναντάμε. Όλη αυτή η διαδικασία καταγράφεται και μετά το πέρας μπορούμε να σας την παραδώσουμε σε εξωτερική μνήμη

Η επιθεώρηση με κάμερα βοηθά στη διαχείριση και την εξάλειψη των μελλοντικών προβλημάτων των σωλήνων αποχέτευσης. Ένα αρχείο βίντεο που σας δίνεται, επιτρέπει να εντοπίσετε καλύτερα τα προβλήματα της αποχέτευσης και παρέχει την αναλυτική καταγραφή του εσωτερικού της αποχέτευσης. Η διάγνωση με κάμερα της Αποφράξεις Νέα Ερυθραία θα βοηθήσει να ανακαλυφτούν όλα τα πιθανά προβλήματα.

Η Αποφράξεις Νέα Ερυθραία είναι σε θέση να εντοπίσει την θέση και την έκταση των προβλημάτων αυτά με μια ενδελεχή έρευνα στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Έτσι, αν το φράξιμο φαίνεται να είναι ένα πιο σοβαρό πρόβλημα στην αποχέτευση, όπως ρίζες δέντρων, σπασίματα ή ραγίσματα, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα καθορίσει την πλήρη έκταση του προβλήματος. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες η Αποφράξεις Νέα Ερυθραία είναι κοντά σας και το αποδεικνύει. Μπορείτε να μας καλέσετε όποτε εσείς θέλετε. Ένας από τους ευγενικούς μας υπαλλήλους θα μιλήσει μαζί σας και θα σας εξυπηρετήσει απαντώντας σε κάθε σας απορία. Είμαστε εκεί για κάθε έκτακτη περίπτωση.

 Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Νέα ΕΡυθραία μετά από απόφραξη στη Νέα Ερυθραία
Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Νέα ΕΡυθραία μετά από απόφραξη στη Νέα Ερυθραία

Επικοινωνήστε με τους τεχνικούς της Αποφράξεις Νέα Ερυθραία σήμερα

Αν έχετε επίμονο φράξιμο, μπορούμε να προτείνουμε τη μέθοδο της υδροβολής, η οποία μπορεί να απομακρύνει ακόμα και τις πιο δύσκολες παρεμβολές. Οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Νέα Ερυθραία μπορούν να ρίξουν μια ματιά στην αποχέτευσή σας και να σας δώσουν μια λύση που είναι κατάλληλη για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Οι αποχετεύσεις, όπως και άλλες εγκαταστάσεις στο σπίτι, τελικά καθίστανται λιγότερο αποδοτικές και αρχίζουν να λειτουργούν αναποτελεσματικά λόγω μπλοκαρίσματος. Τα γράσα, τα απορρυπαντικά, τα μαλλιά και άλλα στοιχεία είναι οι χειρότεροι εχθροί ενός συστήματος αποχέτευσης. Επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργικότητά του και μερικές φορές μπορεί να την εμποδίσει εντελώς. Όταν συμβεί αυτό, χρειάζεστε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης από την Αποφράξεις Νέα Ερυθραία. Εκτός από αποφράξεις πραγματοποιούμε καθαρισμό αποχέτευσης, συντηρήσεις αποχετεύσεων και άντληση υδάτων

Αποφράξεις Νέα Ερυθραία
Αποφράξεις Νέα Ερυθραία

Σχετικά με τη Νέα Ερυθραία

Η Νέα Ερυθραία είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Κηφισιάς μαζί με την Κηφισιά και την Εκάλη. ΤΚ 14671