Αποφράξεις Νέα Ερυθραία

Αποφράξεις Νέα Ερυθραία 210 80 80 878

Έχει βουλώσει η αποχέτευσή σας στη Νέα Ερυθραία; Η Αποφράξεις Νέα Ερυθραία είναι η δική σας τοπική εταιρεία που οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας προσφέρουν υπηρεσίες καθαρισμού, απόφραξης και συντήρησης αποχετεύσεων.

Ειδικευόμαστε σε ότι σχετίζεται με την αποχέτευση και έχουμε τις ικανότητες να πραγματοποιήσουμε μια τεράστια ποικιλία από υπηρεσίες. Είμαστε περήφανοι για το ρεκόρ εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, διατηρώντας τα υψηλά πρότυπά μας. Έτσι, αν έχουν μπλοκάρει οι αποχετεύσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε.

Αποφράξεις Νέα Ερυθραία

Επιθεώρηση με κάμερα Νέα Ερυθραία

Η διάγνωση με κάμερα είναι μια μέθοδος, όπου στην αποχέτευση ωθείται μια αδιάβροχη κάμερα που συνδέεται με εύκαμπτο καλώδιο. Οι τεχνικοί ψάχνουν για τυχόν προβλήματα. Είμαστε σε θέση στη συνέχεια να παρακολουθήσουμε και να εξετάσουμε με την βοήθεια της οθόνης της κάμερας για τυχόν ελαττώματα στο σύστημα αποστράγγισης που συναντάμε. Όλη αυτή η διαδικασία καταγράφεται και μετά το πέρας μπορούμε να σας την παραδώσουμε σε εξωτερική μνήμη.

Η Αποφράξεις Νέα Ερυθραία είναι σε θέση να εντοπίσει την θέση και την έκταση των προβλημάτων αυτά με μια ενδελεχή έρευνα στο εσωτερικό των σωληνώσεων.

Έτσι, αν το φράξιμο φαίνεται να είναι ένα πιο σοβαρό πρόβλημα στην αποχέτευση, όπως ρίζες δέντρων, σπασίματα ή ραγίσματα, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα καθορίσει την πλήρη έκταση του προβλήματος.

Αποφράξεις Νέα Ερυθραία – Αποχετεύσεις