Αποφράξεις Μελίσσια

Αποφράξεις Μελίσσια 210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Αποφράξεις Μελίσσια. Στην Αποφρακτική Μελίσσια οι αποφράξεις, οι καθαρισμοί και οι συντηρήσεις αποχετεύσεων είναι η δουλειά μας. Είμαστε ειδικοί στις αποφράξεις! Ανταποκρινόμαστε κατευθείαν στο πρόβλημα σας, μπορούμε να το διαγνώσουμε άμεσα και με τον ίδιο τρόπο το επιλύουμε. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια αποκτώντας πολύτιμη πείρα και εμπειρία.

Καταλαβαίνουμε ότι όταν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση αγχώνεστε και νομίζετε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, προσπαθώντας προσωρινά μόνο να το αντιμετωπίσετε. Δυστυχώς όμως επανέρχεται σε μεγαλύτερο ακόμη βαθμό.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, μπλοκαρίσματα σε σωλήνες αποχέτευσης, σε γραμμές αποχέτευσης τουαλέτας και αποχετεύσεις ομβρίων είναι ένα δυσάρεστο γεγονός και συνήθως συμβαίνουν τη χειρότερη στιγμή! Ένα Σάββατο βράδυ που έχετε καλεσμένους, σε μια γιορτή, την ημέρα των Χριστουγέννων.

Αυτά τα βουλώματα γενικά προκαλούνται από χαρτιά, λίπη, τρίχες, διάφορα αντικείμενα, ρίζες δέντρων ή φύλλα, από σπασμένους σωλήνες, κ.α..

Η Αποφράξεις Μελίσσια προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες και οι έμπειροι και τεχνολογικά καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή νύχτας, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η Αποφράξεις Μελίσσια δραστηριοποιείται στον τομέα των αποφράξεων σε όλες τις περιοχές της Αττικής και εξυπηρετεί οικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, επιχειρήσεις, εργοστάσια, στρατόπεδα, σχολεία, κ.α.

Οι τιμές μας είναι δίκαιες και ανταγωνιστικές. Οι εργασίες που παρέχουμε καλύπτουν όλους τους τομείς σε σχέση με τις αποχετεύσεις, από μια απλή απόφραξη και καθαρισμό έως και την διάγνωση με κάμερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΜΠΑΝΙΕΡΑ

24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες η Αποφράξεις Μελίσσια είναι κοντά σας και το αποδεικνύει. Μπορείτε να μας καλέσετε όποτε εσείς θέλετε. Ένας από τους ευγενικούς μας υπαλλήλους θα μιλήσει μαζί σας και θα σας εξυπηρετήσει απαντώντας σε κάθε σας απορία. Είμαστε εκεί για κάθε έκτακτη περίπτωση.

Οι αποχετεύσεις σας μπορούν να βουλώσουν χωρίς καμιά προειδοποίηση και μπορούν να προκαλέσουν αναστάτωση, δυσάρεστες οσμές, πλημμύρες και σε ορισμένες περιπτώσεις ζημιές στην περιουσία σας. Υπάρχουν επίσης σοβαροί κίνδυνοι για την δημόσια υγεία.

Η Αποφράξεις Μελίσσια διαθέτει όλα τα μηχανήματα που μας έχει προσφέρει η τεχνολογία στα αυτοκινούμενα συνεργεία της όπου σε συνδυασμό με πείρα και την εμπειρία μας κάνουμε τις αποχετεύσεις σας να λειτουργούν καλύτερα και από καινούριες.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Μελίσσια