ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 210 80 80 878

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ οι αποφράξεις, οι καθαρισμοί και οι συντηρήσεις αποχετεύσεων είναι η δουλειά μας. Είμαστε ειδικοί στις αποφράξεις! Ανταποκρινόμαστε κατευθείαν στο πρόβλημα σας, μπορούμε να το διαγνώσουμε άμεσα και με τον ίδιο τρόπο το επιλύουμε. Η Αποφράξεις Μελίσσια λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια αποκτώντας πολύτιμη πείρα και εμπειρία.Καταλαβαίνουμε ότι όταν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση αγχώνεστε και νομίζετε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, προσπαθώντας προσωρινά μόνο να το αντιμετωπίσετε. Δυστυχώς όμως επανέρχεται σε μεγαλύτερο ακόμη βαθμό. Καλέστε μας άμεσα με ένα κλικ στο 210 8080 878

ΡΙΖΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΡΙΖΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ δραστηριοποιείται στον τομέα των αποφράξεων σε όλες τις περιοχές της Αττικής και εξυπηρετεί οικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, επιχειρήσεις, εργοστάσια, στρατόπεδα, σχολεία, κ.α. Οι τιμές μας είναι δίκαιες και ανταγωνιστικές. Οι εργασίες που παρέχουμε καλύπτουν όλους τους τομείς σε σχέση με τις αποχετεύσεις, από μια απλή απόφραξη και καθαρισμό έως και την διάγνωση με κάμερα. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες η Αποφράξεις Μελίσσια είναι κοντά σας και το αποδεικνύει. Μπορείτε να μας καλέσετε όποτε εσείς θέλετε.  Είμαστε εκεί για κάθε έκτακτη περίπτωση. Σας καλύπτουμε σε λίγα λεπτά σε αποφράξεις, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχετεύσεων, διάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΜΠΑΝΙΕΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΜΠΑΝΙΕΡΑ

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, μπλοκαρίσματα σε σωλήνες αποχέτευσης, σε γραμμές αποχέτευσης τουαλέτας και αποχετεύσεις ομβρίων είναι ένα δυσάρεστο γεγονός και συνήθως συμβαίνουν τη χειρότερη στιγμή! Ένα Σάββατο βράδυ που έχετε καλεσμένους, σε μια γιορτή, την ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτά τα βουλώματα γενικά προκαλούνται από χαρτιά, λίπη, τρίχες, διάφορα αντικείμενα, ρίζες δέντρων ή φύλλα, από σπασμένους σωλήνες, κ.α.. Η Αποφράξεις Μελίσσια προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες και οι έμπειροι και τεχνολογικά καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή νύχτας, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η Αποφράξεις Μελίσσια διαθέτει όλα τα μηχανήματα που μας έχει προσφέρει η τεχνολογία στα αυτοκινούμενα συνεργεία της όπου σε συνδυασμό με πείρα και την εμπειρία μας κάνουμε τις αποχετεύσεις σας να λειτουργούν καλύτερα και από καινούριες. Οι αποχετεύσεις σας μπορούν να βουλώσουν χωρίς καμιά προειδοποίηση και μπορούν να προκαλέσουν αναστάτωση, δυσάρεστες οσμές, πλημμύρες και σε ορισμένες περιπτώσεις ζημιές στην περιουσία σας. Υπάρχουν επίσης σοβαροί κίνδυνοι για την δημόσια υγεία.

Αποφράξεις Μελίσσια
Αποφράξεις Μελίσσια

40 χρόνια Αποφράξεις στα Μελίσσια

Εδώ και 40 και πλέον χρόνια στην Αποφράξεις Μελίσσια ασχολούμαστε και προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και την υπεύθυνη αντιμετώπιση των πελατών μας. Οι δεσμοί που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας με την πάροδο των ετών έχουν γίνει οικογενειακοί. Δε φεύγουμε από τον χώρο σας αν δεν ολοκληρωθεί η εργασία.

Πιστεύουμε στο δυναμικό μας και τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Επενδύουμε στην διαρκή κατάρτιση και την ουσιαστική εκπαίδευση του προσωπικού μας. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί αποκλειστικά από την Αποφράξεις Μελίσσια στη διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών δικτύων και την εκτέλεση εξαιρετικών εργασιών σε κάθε σύστημα αποχέτευσης.

 Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Μελίσσια μετά από απόφραξη στα Μελίσσια
Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Μελίσσια

Η Αποφράξεις Μελίσσια υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό. Παρέχουμε τις εργασίες μας σε όλη τη βόρεια Αττική και μοιραζόμαστε με όλους τους πελάτες μας την πολύχρονη εμπειρία μας. Είμαστε πάντα έτοιμοι να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας που σχετίζονται με την αποχέτευση σας και εργαζόμαστε σκληρά όλη την ημέρα, κάθε μέρα για να εξασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες σας ικανοποιούνται, καθώς σεβόμαστε την περιουσία σας και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο ψυχοφθόρα είναι μια τέτοια κατάσταση στα αποχετευτικά σας δίκτυα.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στα Μελίσσια

ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Λίγα λόγια για τα Μελίσσια

Τα Μελίσσια είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Πεντέλης, ο οποίος απαρτίζεται επίσης από την Πεντέλη και τη Νέα Πεντέλη. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι αυτοί της Δουκίσσης Πλακεντίας στα νοτιοανατολικά και του Αμαρουσίου στα δυτικά και οι δύο αρκετά μακριά από την περιοχή των Μελισσίων. Γειτονικές περιοχές είναι τα Βριλήσσια, το Μαρούσι και η Κηφισιά. ΤΚ 15127