Αποφράξεις Μαρούσι – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Μαρούσι

Αποφράξεις Μαρούσι – Αποφράξεις Αποχετεύσεων Μαρούσι

210 80 80 878

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι μια μεγάλη ενόχληση. Όμως, με τα κατάλληλα εργαλεία και τους σωστούς ανθρώπους, η Αποφράξεις Μαρούσι θα αποκαταστήσει την ροή οποιασδήποτε αποχέτευσης παντός είδους.

Αποφράξεις Μαρούσι

Αν νομίζετε ότι έχετε στο σπίτι σας, την επιχείρηση σας ή οπουδήποτε αλλού κάτι που έχει βουλώσει (τουαλέτα, μπανιέρα, νεροχύτης, κ.α) καλέστε την Αποφρακτική Μαρούσι. Αμέσως θα στείλουμε έναν εκπαιδευμένο τεχνικό στο σπίτι ή την επιχείρησή σας να διερευνήσει και να λύσει το πρόβλημά σας. Θα αποφράξουμε και θα καθαρίσουμε όλα τα μπλοκαρίσματα με ένα από τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας.

Η Αποφράξεις Μαρούσι λειτουργεί πάνω από 30 χρόνια και οι πελάτες της απολαμβάνουν υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Αττικής στην διάρκεια όλου του 24ωρου, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καθώς η εταιρεία μας είναι περήφανη που είναι η κορυφαία εταιρεία αποχέτευσης του νομού Αττικής, μπορείτε να είστε σίγουροι για τα υψηλότερα πρότυπα στην ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών.

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα αποχέτευσης, η Αποφράξεις Μαρούσι έχει τη λύση. Έχουμε επενδύσει στην τεχνολογία και την εκπαίδευση για να βεβαιωθείτε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ανάγκη, γρήγορα, καθαρά και με ασφάλεια. Θα έχουμε πάντα τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη σωστή δουλειά και εξυπηρετικούς τεχνικούς που θα σας ενημερώσουν με έξυπνους τρόπους για την προστασία της αποχέτευσης σας και την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων.

Για γρήγορη και πλήρης έρευνα ελαχιστοποιούμε την αναστάτωση χρησιμοποιώντας κάμερες υψηλής ευκρίνειας που μας επιτρέπουν να αποκτήσουμε πρόσβαση χωρίς την ανάγκη δαπανηρών διαδικασιών.

Είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ατομικές σας ανάγκες και προσδοκίες, εξασφαλίζουμε ότι είστε πλήρως ενήμεροι και να συμμετέχετε σε κάθε βήμα της εργασίας μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε όποτε εσείς θέλετε και το ευγενικό προσωπικό του γραφείου μας θα σας παρέχει λεπτομερείς και χρήσιμες πληροφορίες.

Η ασφάλεια και η υγιεινή των πελατών μας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

Υλοποιούμε και εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα, προσφέροντας υπηρεσίες όπως:

 • Διάγνωση με κάμερα
 • Άντληση υδάτων
 • Απόφραξη φρεατίων
 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • Απόφραξη υδρορροών
 • Απόφραξη σιφονιού

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκεφτήκατε την σωστή και φυσιολογική λειτουργία των αποχετεύσεων σας;

Η απάντηση είναι ότι το 99% των ανθρώπων είναι σπάνια. Οι αποχετεύσεις υποφέρουν από το γεγονός ότι δεν είναι εμφανείς και ως εκ τούτου οι άνθρωποι δεν τις σκέφτονται καν και δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία.

Η συντήρηση και η φροντίδα είναι ολοένα και πιο απαραίτητη καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την αποχέτευσή τους ως σκουπιδοτενεκέ, ένας ρόλος για τον οποίο δεν έχουν σχεδιαστεί. Συχνά βρίσκουμε διάφορα πράγματα όπως χαρτιά, υπολείμματα τροφίμων εκτός από λίπη, ρίζες δέντρων, κ.α.

Οι συνέπειες που προκύπτουν είναι πολύ καταστροφικές και δαπανηρές.

Συντήρηση αποχέτευσης

Υπάρχουν πολλές αιτίες που μια αποχέτευση μπορεί να βουλώσει. Ίσως οι πιο κοινές είναι:

 • Η παλαιότητά τους
 • Ρίζες ή φύλλα δέντρων. Αναπτύσσονται μέσα στους σωλήνες που μπορούν να τους ραγίσουν ή να τους σπάσουν.
 • Υπερβολικές ποσότητες λίπους από τον νεροχύτη της κουζίνας σας.
 • Κακή κατασκευή του αποχετευτικού σας δικτύου.
 • Σπασμένοι ή ραγισμένοι σωλήνες
 • Ρίψη χαρτιών και διαφόρων αντικειμένων

Σαφώς και μπορείτε να καταλάβετε ότι για να μην έχετε προβλήματα και καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης στην διάρκεια της νύχτας ή κάποιας γιορτής θα πρέπει να πραγματοποιείτε στο αποχετευτικό σας δίκτυο προληπτική συντήρηση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε άβολες και αγχωτικές καταστάσεις. Μαζί θα συζητήσουμε και θα κανονίσουμε τις επισκέψεις του συντηρητή τεχνικού στο οίκημα σας. Καλέστε μας τώρα για να ενημερωθείτε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Μαρούσι

Αποφράξεις Φρεατίων Μαρούσι
Απόφραξη Νεροχύτη Μαρούσι
Απόφραξη Υδρορροής Μαρούσι
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Μαρούσι
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Μαρούσι
Καθαρισμός Φρεατίων Μαρούσι
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Μαρούσι
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Μαρούσι