ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ 210 80 80 878

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ λειτουργεί πάνω από 30 χρόνια και οι πελάτες της απολαμβάνουν υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Αττικής στην διάρκεια όλου του 24ωρου, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καθώς η εταιρεία μας είναι περήφανη που είναι η κορυφαία εταιρεία αποχέτευσης του νομού Αττικής, μπορείτε να είστε σίγουροι για τα υψηλότερα πρότυπα στην ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα αποχέτευσης, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ έχει τη λύση. Έχουμε επενδύσει στην τεχνολογία και την εκπαίδευση για να βεβαιωθείτε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ανάγκη, γρήγορα, καθαρά και με ασφάλεια. Θα έχουμε πάντα τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη σωστή δουλειά και εξυπηρετικούς τεχνικούς που θα σας ενημερώσουν με έξυπνους τρόπους για την προστασία της αποχέτευσης σας και την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων. Καλέστε μας με ένα κλικ στο 210 8080 878

Αποφράξεις Μαρούσι
Αποφράξεις υδρορροών στο Μαρούσι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι μια μεγάλη ενόχληση. Όμως, με τα κατάλληλα εργαλεία και τους σωστούς ανθρώπους, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ θα αποκαταστήσει την ροή οποιασδήποτε αποχέτευσης παντός είδους. Αν νομίζετε ότι έχετε στο σπίτι σας, την επιχείρηση σας ή οπουδήποτε αλλού κάτι που έχει βουλώσει (τουαλέτα, μπανιέρα, νεροχύτης, κ.α) καλέστε την Αποφράξεις Μαρούσι. Αμέσως θα στείλουμε έναν εκπαιδευμένο τεχνικό στο σπίτι ή την επιχείρησή σας να διερευνήσει και να λύσει το πρόβλημά σας. Θα αποφράξουμε και θα καθαρίσουμε όλα τα μπλοκαρίσματα με ένα από τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας. Για γρήγορη και πλήρης έρευνα ελαχιστοποιούμε την αναστάτωση χρησιμοποιώντας κάμερες υψηλής ευκρίνειας που μας επιτρέπουν να αποκτήσουμε πρόσβαση χωρίς την ανάγκη δαπανηρών διαδικασιών. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ατομικές σας ανάγκες και προσδοκίες, εξασφαλίζουμε ότι είστε πλήρως ενήμεροι και να συμμετέχετε σε κάθε βήμα της εργασίας μας. Μπορείτε να μας καλέσετε όποτε εσείς θέλετε και το ευγενικό προσωπικό του γραφείου μας θα σας παρέχει λεπτομερείς και χρήσιμες πληροφορίες.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκεφτήκατε την σωστή και φυσιολογική λειτουργία των αποχετεύσεων σας; Η απάντηση είναι ότι το 99% των ανθρώπων είναι σπάνια. Οι αποχετεύσεις υποφέρουν από το γεγονός ότι δεν είναι εμφανείς και ως εκ τούτου οι άνθρωποι δεν τις σκέφτονται καν και δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Η συντήρηση και η φροντίδα είναι ολοένα και πιο απαραίτητη καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την αποχέτευσή τους ως σκουπιδοτενεκέ, ένας ρόλος για τον οποίο δεν έχουν σχεδιαστεί. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ συχνά βρίσκουμε διάφορα πράγματα όπως χαρτιά, υπολείμματα τροφίμων εκτός από λίπη, ρίζες δέντρων, κ.α. Οι συνέπειες που προκύπτουν είναι πολύ καταστροφικές και δαπανηρές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ασφάλεια και η υγιεινή των πελατών μας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Υλοποιούμε και εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα, προσφέροντας υπηρεσίες όπως:

 • Διάγνωση με κάμερα
 • Άντληση υδάτων
 • Απόφραξη φρεατίων
 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • Απόφραξη υδρορροών
 • Απόφραξη σιφονιού
 Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Μαρούσι μετά από απόφραξη στο Μαρούσι
Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Μαρούσι

Αποφράξεις και συντηρήσεις αποχετεύσεων στο Μαρούσι

Σαφώς και μπορείτε να καταλάβετε ότι για να μην έχετε προβλήματα και καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης σε μια προβληματική αποχέτευση  θα πρέπει να πραγματοποιείτε  προληπτική συντήρηση αποχέτευσης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε άβολες και αγχωτικές καταστάσεις. Μαζί θα συζητήσουμε και θα κανονίσουμε τη συντήρηση της αποχέτευσης στο οίκημα σας. Καλέστε την Αποφράξεις Μαρούσι τώρα για να ενημερωθείτε.

Υπάρχουν πολλές αιτίες που μια αποχέτευση μπορεί να βουλώσει. Ίσως οι πιο κοινές είναι:

 • Η παλαιότητά τους
 • Ρίζες ή φύλλα δέντρων. Αναπτύσσονται μέσα στους σωλήνες που μπορούν να τους ραγίσουν ή να τους σπάσουν.
 • Υπερβολικές ποσότητες λίπους από τον νεροχύτη της κουζίνας σας.
 • Κακή κατασκευή του αποχετευτικού σας δικτύου.
 • Σπασμένοι ή ραγισμένοι σωλήνες
 • Ρίψη χαρτιών και διαφόρων αντικειμένων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Αποφράξεις και καθαρισμός αποχετεύσεων στο Μαρούσι

Το κύριο όφελος από τον καθαρισμό της αποχέτευσης είναι ότι θα στραγγίζει πολύ ταχύτερα από ό,τι πριν. Το νερό δε θα στέκεται στην αποχέτευση και θα παίρνει μόνο του το δρόμο προς το σωλήνα (εάν το νεροχύτη σας αδειάζει αργά, τότε η διαρροή θα πρέπει πιθανότατα να καθαριστεί). Όταν γίνεται καθαρισμός αποχέτευσης  οι νεροχύτες, οι νιπτήρες κ.ο.κ. είναι λιγότερο πιθανό να ξεχειλίσουν ή να αναπτύξουν λιμνάζοντα νερά. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό σε αποχετεύσεις τουαλετών, όπου ο καθαρισμός των σωλήνων τους θα βοηθήσει σαφώς στην πρόληψη για την αποφυγή αντίστροφης ροής. Η συγκέντρωση των χημικών ουσιών κατά μήκος του εσωτερικού των σωλήνων αποχέτευσης σας μπορεί να τους δημιουργήσει διάβρωση. Αν οι σωλήνες σας καθαρίζονται τακτικά, μπορείτε να αποτρέψετε τέτοιου είδους φαινόμενα. Αυτό επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των συγκεκριμένων σωληνώσεων. Έτσι απαλλάσσει το νοικοκυριό σας από το δυσβάσταχτο κόστος αντικατάστασης όλων των υπαρχουσών σωλήνων της αποχέτευσης σας.

Η Αποφράξεις Μαρούσι δεν παρέχει απλά τις εργασίες για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά είμαστε άμεσα κοντά σας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Όποια και αν είναι η ανάγκη που έχετε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, εμείς μπορούμε να καλύψουμε και να αντιμετωπίσουμε κάθε σας πρόβλημα. Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε πόσο ψυχοφθόρα και αγχωτική μπορεί να γίνει η κατάσταση στον χώρο σας, όταν ξαφνικά παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην τουαλέτα σας, στην κουζίνα σας ή σε κάποιο άλλο σημείο της αποχέτευσης σας. Όπως είναι απόλυτα λογικό, θέλετε να το επιλύσετε άμεσα. Να είστε σίγουροι ότι καλώντας μας θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες που με την σειρά τους μας σύστησαν σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Διάγνωση με κάμερα στο Μαρούσι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να κάνει και διάγνωση του προβλήματος του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα.  Συγκεντρώνεται νερό σε κάποιο σημείο έξω από το σπίτι σας; Υπάρχει υγρασία στο υπόγειό σας ή και μέσα στο σπίτι σας; Κάποια βουλωμένη σωλήνα σας κρατά ξύπνιους όλο το βράδυ; Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε, εμείς θα φτάσουμε στην ρίζα του προβλήματος. Χιλιάδες πελάτες στην Κηφισιά και τις γύρω περιοχές πραγματοποιούν διάγνωση με κάμερα για την επίλυση προβλημάτων αλλά και για πρόληψη. Με την επιθεώρηση με κάμερα υψηλής ευκρίνειας αποκτούμε πρόσβαση στο αποχετευτικό σας δίκτυο και τους σωλήνες. Μπορούμε να δούμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίσουμε κάθε πιθανή αιτία που σας δημιούργησε το πρόβλημα. Καλέστε μας στο 210 80 80 878.

Η Αποφράξεις Μαρούσι παρέχει και αντλήσεις υδάτων

Από τη δεκαετία του 1970 η Αποφράξεις Μαρούσι προσφέρει αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τόσο ανώτερη εμπειρία αλλά και απαράμιλλη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Πέρα από όλες τις υπηρεσίες, προσφέρουμε και αντλήσεις υδάτων. Είμαστε τρομερά έμπειροι, πεπειραμένοι και φιλικοί και το μόνο που θέλουμε είναι να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη για οποιαδήποτε προβλήματα υγιεινής που μπορεί να συναντήσετε στο σπίτι σας. Καλέστε μας για να κάνουμε άντληση υδάτων και να σας βοηθήσουμε να χαμογελάσετε και πάλι. Αγαπάμε τους πελάτες μας και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ερωτήσεις και τις απορίες σας, τα σχόλιά και τις προτάσεις σας. Η εμπειρία μας μετρά 40 περίπου έτη. Με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε, η εταιρεία μας συνεχίζει και αναπτύσσεται και για αυτό έχει καθιερωθεί μια από τις καλύτερες στον τομέα μας. Καλέστε μας όποτε μας χρειαστείτε στο 210 80 80 878.

Κάθε είδους αποφράξεις στο Μαρούσι

Αποφράξεις Φρεατίων Μαρούσι
Απόφραξη Νεροχύτη Μαρούσι
Απόφραξη Υδρορροής Μαρούσι
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Μαρούσι
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Μαρούσι
Καθαρισμός Φρεατίων Μαρούσι
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Μαρούσι
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Μαρούσι

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Αποφράξεις Μαρούσι – Επικοινωνία

Η εταιρεία Αποφράξεις Μαρούσι είναι διαθέσιμη 24 ώρες τη μέρα, όλο τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε έκτακτη ανάγκη προκύψει με το αποχετευτικό σας δίκτυο. Καλύπτουμε όλα τα βόρεια προάστια και την Αθήνα, καθώς διαθέτουμε μεγάλο αριθμό κινητών συνεργείων. Εκτός από τις έμπρακτες υπηρεσίες που σας παρέχουμε, σας προσφέρουμε και συμβουλευτική υποστήριξη για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα και στο μέλλον. Επικοινωνήστε μαζί μας με ένα κλικ στο 210 80 80 878

Σχετικά με το Μαρούσι

Το Μαρούσι (επίσημα Αμαρούσιον) είναι η έδρα του Δήμου Αμαρουσίου. Ο σύγχρονος συνοικισμός αναπτύσσεται σε υψόμετρο 230 μέτρων, 2 χιλιόμετρα νότια της Κηφισιάς και 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου των Αθηνών, ενώ περιβάλλεται από τους περιφερειακούς δήμους της Πεντέλης, των Βριλησσίων, του Ψυχικού, της Νέας Ιωνίας, του Ηρακλείου, Χαλανδρίου και Πεύκης. ΤΚ 15122