ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ 210 80 80 878

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ όλες οι υπηρεσίες μας είναι μοναδικές. Προσφέρονται υπολογίζοντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη, σε κατοικίες, δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους. Παρέχει ειδικά προγράμματα με αποδοτικά αποτελέσματα για τη συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων. Τα τελευταίας γενιάς οχήματα του στόλου της Αποφράξεις Διόνυσος είναι εφοδιασμένα με υπερσύγχρονα, πιεστικά μηχανήματα, για να αναλάβουν με επιτυχία αποφράξεις – καθαρισμούς αποχετεύσεων. Σας προσφέρουμε όλο το φάσμα των υπηρεσιών στον τομέα των αποχετεύσεων. Μπορούμε να σας προτείνουμε και προγράμματα προληπτικής συντήρησης. Με τον πιο ασφαλή τρόπο για εσάς και το περιβάλλον. Θα ανταποκριθούμε σε κάθε σας απορία και ανάγκη, για οποιοδήποτε πρόβλημα τάραξε την καθημερινότητά σας. Καλέστε μας με ένα κλικ στο 210 80 80 878.

Αποφράξεις Διόνυσος
Αποφράξεις Διόνυσος

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Για οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα, παρέχουμε μοναδικές λύσεις, με οριστικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη σοβαρότητα του προβλήματος, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ μπορεί να σας δώσει μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση, καθώς χρησιμοποιεί προηγμένα εργαλεία και μηχανήματα, για τις άψογες υπηρεσίες μας στα αποχετευτικά σας συστήματα, με το καλύτερο και πιο άμεσο τρόπο και τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Διόνυσος μετά από απόφραξη στον Διόνυσο
Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Διόνυσος

Τα προβλήματα στις αποχετεύσεις είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη προσοχή από την αρχή μέχρι και την οριστική λύση του. Αν δε λάβουμε έγκαιρα τα κατάλληλα μέτρα, οι συνέπειες μπορεί να είναι οδυνηρές, τόσο για τις εγκαταστάσεις σας, όσο και για την ψυχολογική σας διάθεση.

Αποφράξεις νεροχύτη κουζίνας Διόνυσος

Η Αποφράξεις Διόνυσος έχει βοηθήσει πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην Κηφισιά και όχι μόνο με βουλωμένους νεροχύτες κουζίνας. Δυστυχώς ο νεροχύτης είναι ένα σημείο της αποχέτευσης που εύκολα βουλώνει και δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην κουζίνα σας. Σκεφτείτε να βουλώσει ο νεροχύτης σε ένα εστιατόριο σε ώρα αιχμής. Μην καθυστερήσετε να μας καλέσετε. Η καθυστέρηση θα οδηγήσει σε περαιτέρω προβλήματα. Οι νεροχύτες φράζουν συνήθως από λίπη και έλαια, απορρυπαντικά, υπολείμματα τροφίμων. Καλέστε μας και θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για την ολοκληρωτική αντιμετώπιση κάθε προβληματικού σημείου.

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Διόνυσος θα σας δώσουν τη λύση

Αν έχετε επίμονο φράξιμο, μπορούμε να προτείνουμε τη μέθοδο της υδροβολής, η οποία μπορεί να απομακρύνει ακόμα και τις πιο δύσκολες παρεμβολές. Οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Διόνυσος μπορούν να ρίξουν μια ματιά στην αποχέτευσή σας και να σας δώσουν μια λύση που είναι κατάλληλη για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Οι αποχετεύσεις, όπως και άλλες εγκαταστάσεις στο σπίτι, τελικά καθίστανται λιγότερο αποδοτικές και αρχίζουν να λειτουργούν αναποτελεσματικά λόγω μπλοκαρίσματος. Τα γράσα, τα απορρυπαντικά, τα μαλλιά και άλλα στοιχεία είναι οι χειρότεροι εχθροί ενός συστήματος αποχέτευσης. Επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργικότητά του και μερικές φορές μπορεί να την εμποδίσει εντελώς. Όταν συμβεί αυτό, χρειάζεστε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης από την Αποφράξεις Διόνυσος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ είναι το δεξί σας χέρι για όλα τα ζητήματα των συστημάτων αποχέτευσης και δίνει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη, ώστε το αποτέλεσμα που θα λάβει να είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται, με οριστικές λύσεις και χωρίς περιττές χρεώσεις.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υπηρεσίες σχετικές με τις γραμμές αποχέτευσης με ειδικά μηχανήματα όπως:

 • πιεστικό μηχάνημα υδροβολής υψηλής πίεσης νερού
 • ηλεκτρικό περιστροφικό μηχάνημα με ειδικές κεφάλες
 • ισχυρά ριζοκοπτικά μηχανήματα
 • ειδική κάμερα διάγνωσης με υψηλή ανάλυση

Υλοποιούμε και εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα, προσφέροντας υπηρεσίες όπως:

 • Διάγνωση με κάμερα
 • Άντληση υδάτων
 • Απόφραξη φρεατίων
 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • Απόφραξη υδρορροών
 • Απόφραξη σιφονιού
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Αποφράξεις και καθαρισμός αποχέτευσης Διόνυσος

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ εξειδικεύεται εκτός από τις αποφράξεις και στον καθαρισμό αποχέτευσης. Το σύστημα υδροβολής είναι η πιο αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική μέθοδος καθαρισμού της αποχέτευσης. Ένα πιεστικό υδροβολής χρησιμοποιεί πεπιεσμένο νερό για τον καθαρισμό των φραγμένων αποχετεύσεων ή σωλήνων. Οι τεχνικοί μας είναι γρήγοροι και αποτελεσματικοί στις εργασίες καθαρισμού αποχέτευσης και μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε φραγμένη αποχέτευση κουζίνας, αργούς αγωγούς αποχέτευσης και όλα τα άλλα προβλήματα που σχετίζονται με την το αποχετευτικό δίκτυο. Εάν έχετε απορίες σχετικά με την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.

Διάγνωση με κάμερα στο Διόνυσο

Η Αποφράξεις Διόνυσος αναλαμβάνει και επιθεώρηση με κάμερα για το αποχετευτικό σας δίκτυο.  Συγκεντρώνεται νερό σε κάποιο σημείο έξω από το σπίτι σας; Υπάρχει υγρασία στο υπόγειό σας ή και μέσα στο σπίτι σας; Κάποια βουλωμένη σωλήνα σας κρατά ξύπνιους όλο το βράδυ; Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε, εμείς θα φτάσουμε στην ρίζα του προβλήματος. Χιλιάδες πελάτες στην Κηφισιά και τις γύρω περιοχές πραγματοποιούν διάγνωση με κάμερα για την επίλυση προβλημάτων αλλά και για πρόληψη. Με την διάγνωση με κάμερα υψηλής ευκρίνειας αποκτούμε πρόσβαση στο αποχετευτικό σας δίκτυο και τους σωλήνες. Μπορούμε να δούμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίσουμε κάθε πιθανή αιτία που σας δημιούργησε το πρόβλημα. Καλέστε μας στο 210 80 80 878.

βουλωμενο φρεατιο Διονυσος
βουλωμένο φρεάτιο Διόνυσος

Αποφράξεις και συντηρήσεις αποχετεύσεων Διόνυσος

Η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία. Η εταιρεία μας προσφέρει προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση αποχέτευσης του ακινήτου σας, εξασφαλίζοντας ότι θα αποφευχθούν οι περιττές ζημιές και η αναστάτωση και θα σας βοηθήσουν να ελαχιστοποιήσετε τις δαπάνες για τις μετέπειτα διορθωτικές εργασίες. Οι συντηρήσεις αποχέτευσης διατηρούν το δίκτυο σας καθαρό ξεχνώντας τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες τους και έτσι το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν. Κανονίστε μια προγραμματισμένη επίσκεψη και ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα σας επισκεφθεί και θα προβεί σε ενδελεχή αξιολόγηση του αποχετευτικού σας συστήματος. Θα σας προτείνει ένα πρόγραμμα που θα συνάδει στις δικές σας πάντα απαιτήσεις.

Άντληση υδάτων στο Διόνυσο

Εκτός από τις αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς των αποχετεύσεων, αναλαμβάνουμε και άντληση υδάτων καθαρών και ακάθαρτων. Τα κτίρια στο λεκανοπέδιο της Αττικής πλημμυρίζουν συνεχώς. Αυτό βέβαια οφείλεται σε πάρα πολλούς λόγους. Κάποιοι από αυτούς είναι η κακή ρυμοτομία των δικτύων, τεχνικές βλάβες αλλά και φυσικά αίτια όπως μια δυνατή βροχή ή καταιγίδα. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και κατέχουν επαγγελματικές πιστοποιήσεις. Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για μια διεξοδική, ειλικρινής και ευγενική εξυπηρέτηση. Έχουμε δεσμευτεί απέναντι σε όλους τους πελάτες μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε λογικές τιμές. Με υπερσύγχρονα μηχανήματα άντλησης και ειδικά οχήματα θα σας δώσουμε άμεση λύση.

Εάν έσπασε κάποιος αγωγός ή πλημμύρισε το υπόγειο σας χρειάζεστε άντληση υδάτων. Η Αποφράξεις Διόνυσος αναλαμβάνει αντλήσεις ομβρίων υδάτων και λυμάτων σε φρεάτια ανελκυστήρων, φωταγωγούς, πατώματα, γκαράζ, υπόγεια, τα οποία προέρχονται από πλημμύρες, βουλωμένες αποχετεύσεις, κακή ρυμοτομία, ελλείπείς συντήρηση από τον δήμο και διαρροές αγωγών και σωληνώσεων.

Αποφράξεις Διόνυσος – Επικοινωνία:

Η εταιρεία Αποφράξεις Διόνυσος είναι διαθέσιμη 24 ώρες τη μέρα, όλο τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε έκτακτη ανάγκη προκύψει με το αποχετευτικό σας δίκτυο. Καλύπτουμε όλα τα βόρεια προάστια και την Αθήνα, καθώς διαθέτουμε μεγάλο αριθμό κινητών συνεργείων. Εκτός από τις έμπρακτες υπηρεσίες που σας παρέχουμε, σας προσφέρουμε και συμβουλευτική υποστήριξη για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα και στο μέλλον. Επικοινωνήστε μαζί μας με ένα κλικ στο 210 80 80 878 

Σχετικά με τον Διόνυσο

Ο Διόνυσος είναι περιοχή και βασικός οικισμός της Δημοτική Ενότητας Διονύσου στον ομώνυμο δήμο της περιφερειακής ενότητας Βόρειας Αττικής, τον οποίον απαρτίζουν οι πρώην δήμοι Άνοιξης, Δροσιάς, Κρυονερίου, Ροδόπολης, Σταμάτας και Αγίου Στεφάνου. Ο οικισμός έχει πληθυσμό 5.651 κατοίκους,σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, καταλαμβάνει έκταση 21,41 τ.χμ. και αναπτύσσεται σε υψόμετρο 500 μ. Είναι μέρος πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών και συνορεύει με την Δροσιά, την Ροδόπολη, την Νέα Μάκρη, την Πεντέλη και την Εκάλη. ΤΚ 14576