ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Έντονη η δυσοσμία από τις παράνομες συνδέσεις των αποχετεύσεων στον αγωγό | Candia News

Έντονη η δυσοσμία από τις παράνομες συνδέσεις των αποχετεύσεων στον αγωγό

Έντονη η δυσοσμία από τις παράνομες συνδέσεις των αποχετεύσεων στον αγωγό. Καταγγελία έκανε μία γυναίκα στην Κίσαμο, η οποία δημοσιοποίησε το θέμα στο sadentrepese.blogspot.gr.

Η γυναίκα κατήγγειλε το γεγονός ότι κάποιοι συνδέουν τις αποχετεύσεις τους με τον αγωγό ομβρίων υδάτων. Γεγονός που είχε γίνει και το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η καταγγελία της γυναίκας:

Το γνωστό θέμα επί της οδού Παπαγιαννάκη ξανά!!!>>
   Έτσι ακριβώς μου απάντησε χθες, η κυρία στα γραφεία της γενικής διεύθυνσης δημοσίας υγείας Χανίων όταν επικοινώνησα μαζί τους, για να καταγγείλω τις παράνομες επανασυνδέσεις(!!) των αποχετεύσεων που καταλήγουν στον αγωγό όμβριων υδάτων έξω από την εργασία μου στο κέντρο της πόλης! Στην ‘’μύτη’’ μου μέσα  και στην μύτη όλων όσων έχουν την ‘’τύχη’’ να εργάζονται ή να διαμένουν κοντά!
Να θυμίσω πως τους εν λόγω αγωγούς είχε ‘’ξηλώσει’’ το συνεργείο του Δήμου τον Ιούνιο που πέρασε και είχε τοποθετήσει στις παροχές αυτές αφρό πολυουρεθάνης, υλικό που εύκολα φυσικά πήγε περίπατο σε ανύποπτο χρόνο, από τους γνωστούς- άγνωστους κουτοπόνηρους ‘’εξυπνούληδες’’  της γειτονιάς μου.

Έντονη η δυσοσμία από τις παράνομες συνδέσεις των αποχετεύσεων
Έντονη η δυσοσμία από τις παράνομες συνδέσεις των αποχετεύσεων

Έντονη η δυσοσμία

Οι αρμόδιοι του Δήμου Κισσάμου ασφαλώς και ειδοποιήθηκαν αμέσως για το συμβάν αλλά ΤΙΠΟΤΑ…
Απαιτώ ως πολίτης αυτού του δήμου

  • να ξηλωθούν άμεσα
  • να σφραγιστούν με τσιμέντο αυτή τη φορά οι συγκεκριμένες παράνομες συνδέσεις
  • να ενημερωθεί για ότι έγινε ο αρμόδιος εισαγγελέας

Αυτός θα αποφανθεί κατά πόσο είναι νόμιμο να αδειάζουμε τα απόβλητα του σπιτιού μας μέσα στους αγωγούς όμβριων υδάτων επειδή έτσι μας βολεύει!!

Τελικά, αφενός είναι θέμα παιδείας του καθενός που πράττει έτσι και αφετέρου θέμα ικανότητας των αρμοδίων να υπηρετήσουν τη θέση που τους δόθηκε.
Όποιος αδυνατεί να συνυπάρξει με τους υπόλοιπους συμπολίτες τους ορθά μέσα σε μια οργανωμένη κοινωνία, ας ανοίξει μια τρύπα και ας πορευτεί σε αυτή μια για πάντα παρέα με τα αφοδεύματα του.
Και όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει σωστά τη δουλειά του, ας το ξανασκεφτεί όσο είναι νωρίς και ας γυρίσει σπίτι του.
Αρκετά προβλήματα έχει η πόλη μας, ας λυθεί τουλάχιστον ένα βασικό όπως αυτό της δημόσιας υγείας των πολιτών της.

Κρήτη: Έντονη η δυσοσμία από τις παράνομες συνδέσεις των αποχετεύσεων στον αγωγό | Candia News.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αποφράξεις Κηφισιά