Συντήρηση αποχετεύσεων Κηφισιά

Συντήρηση αποχετεύσεων Κηφισιά 210 80 80 878

Συντήρηση αποχετεύσεων Κηφισιά

Η εταιρεία Αποφράξεις Κηφισιά πραγματοποιεί προληπτικές συντηρήσεις στο αποχετευτικό σας δίκτυο, διασφαλίζοντας την άριστη και φυσιολογική τους κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπει πολλά προβλήματα πριν αυτά συμβούν.

Στην εταιρεία Αποφράξεις Κηφισιά, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την τακτική συντήρηση των αποχετεύσεων σας, χρησιμοποιώντας ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, πιεστικά υψηλής πίεσης, κ.α. Η τακτική συντήρηση μπορεί να είναι μηνιαία, δίμηνη, τρίμηνη, εξάμηνη και ανάλογα με τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Οι τεχνικοί που απαρτίζουν την ομάδα μας έχουν πείρα και τεχνογνωσία και είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Η τακτική συντήρηση είναι πολύ σημαντική να πραγματοποιείται γιατί μπορεί να καθυστερήσει την φθορά των αποχετευτικών αγωγών και συμβάλει στην διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή εστιών μόλυνσης.

Σε πάρα πολύ δύσκολες περιπτώσεις μπορούμε να κάνουμε και διάγνωση με κάμερα στο εσωτερικό των σωληνώσεων, εντοπίζοντας έτσι την ακριβή θέση του προβλήματος.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Συντήρηση αποχετεύσεωνΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

 

Η εταιρεία Αποφράξεις Κηφισιά αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίες που συνδέονται με το αποχετευτικό σας δίκτυο όπως, απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη λεκάνης.