Αποφράξεις Κηφισιά 210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑΣΗ εταιρεία Αποφράξεις Κηφισιά, εδώ και τέσσερις περίπου δεκαετίες προσφέρει σε όλους τους κατοίκους της Κηφισιάς, αλλά και των γύρω περιοχών τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Εξυπηρετούμε και παρέχουμε τις εργασίες μας σε κάθε είδους οίκημα όπως:

 • σχολεία
 • οικίες
 • πολυκατοικίες
 • στρατόπεδα
 • νοσοκομεία
 • επιχειρήσεις
 • καταστήματα
 • εργοστάσια, κ.α.

Η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η αξιοπιστία, η απαράμιλλη εξυπηρέτηση και η αγάπη που έχουμε για την δουλειά μας. Μας έχουν καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Με την εταιρεία Αποφράξεων Κηφισιά να είστε σίγουροι ότι κάθε πρόβλημα που έχει προκύψει στην αποχέτευσή σας, θα λυθεί.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΆΣ - ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟΚαλέστε μας τώρα στο 210 80 80 878. Η Αποφράξεις Κηφισιάς άμεσα θα είναι στον χώρο σας. Είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Ότι και αν έχει βουλώσει στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Ο νεροχύτης σας; Ο νιπτήρας; Η μπανιέρα ή οτιδήποτε άλλο; Θα ανταποκριθούμε άμεσα.

40 χρόνια Αποφράξεις Κηφισιά

Εδώ και 40 και πλέον χρόνια στην Αποφράξεις Κηφισιά ασχολούμαστε και προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και την υπεύθυνη αντιμετώπιση των πελατών μας. Οι δεσμοί που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας με την πάροδο των ετών έχουν γίνει οικογενειακοί. Δε φεύγουμε από τον χώρο σας αν δεν ολοκληρωθεί η εργασία.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Πιστεύουμε στο δυναμικό μας και τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Επενδύουμε στην διαρκή κατάρτιση και την ουσιαστική εκπαίδευση του προσωπικού μας. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί αποκλειστικά από την Αποφράξεις Κηφισιά στη διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών δικτύων και την εκτέλεση εξαιρετικών εργασιών σε κάθε σύστημα αποχέτευσης.

Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κηφισιά μετά από απόφραξη στην Κηφισιά

Ρίζες που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κηφισιά μετά από απόφραξη στην Κηφισιά

Η τιμιότητα, η αξιοπιστία και η απαράμιλλη ηθική αποτελούν τα βασικά μας χαρακτηριστικά, η δουλειά μας είναι εγγυημένη 100% και η πλήρη σας ικανοποίησή, ο στόχος μας. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού και οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων έχουν βασιστεί σε εμάς από το 1970 για τις έντιμες και επαγγελματικές συμβουλές. Με πάνω από 4 δεκαετίες εμπειρίας μπορούμε να επιτύχουμε οποιαδήποτε εργασία ανεξαρτήτου μεγέθους ή σοβαρότητας.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλων των ειδών τα οικήματα όπως:

 • σχολεία
 • σπίτια
 • πολυκατοικίες
 • εμπορικά καταστήματα
 • ξενοδοχεία
 • νοσοκομεία
 • δημόσιες υπηρεσίες κ.α.

Υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό μας, παρέχουμε τις εργασίες μας σε όλη τη βόρεια Αττική και μοιραζόμαστε με όλους τους πελάτες μας την πολύχρονη εμπειρία μας. Είμαστε πάντα έτοιμοι να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας που σχετίζονται με την αποχέτευση σας και εργαζόμαστε σκληρά όλη την ημέρα, κάθε μέρα για να εξασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες σας ικανοποιούνται, καθώς σεβόμαστε την περιουσία σας και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο ψυχοφθόρα είναι μια τέτοια κατάσταση στα αποχετευτικά σας δίκτυα.

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και για κάθε πρόβλημα του αποχετευτικού σας συστήματος, θα κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή του για την δική σας ικανοποίηση.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κηφισιά

 1. Αποφράξεις Φρεατίων Κηφισιάς
 2. Αποφράξεις Κηφισιάς
 3. Απόφραξη Νεροχύτη Κηφισιάς
 4. Απόφραξη Υδρορροής Κηφισιάς
 5. Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κηφισιάς
 6. Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Κηφισιάς
 7. Καθαρισμός Φρεατίων Κηφισιάς
 8. Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
 9. Μηνιαίες Συντηρήσεις Κηφισιάς

Καθαρισμός και Συντηρήσεις αποχετεύσεων Κηφισια

Δεν παρέχουμε απλά τις εργασίες για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά είμαστε άμεσα κοντά σας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Όποια και αν είναι η ανάγκη που έχετε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, εμείς μπορούμε να καλύψουμε και να αντιμετωπίσουμε κάθε σας πρόβλημα. Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε πόσο ψυχοφθόρα και αγχωτική μπορεί να γίνει η κατάσταση στον χώρο σας, όταν ξαφνικά παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην τουαλέτα σας, στην κουζίνα σας ή σε κάποιο άλλο σημείο της αποχέτευσης σας. Όπως είναι απόλυτα λογικό, θέλετε να το επιλύσετε άμεσα. Να είστε σίγουροι ότι καλώντας μας θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες που με την σειρά τους μας σύστησαν σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από φορτηγά που είναι πλήρως εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας ταχεία, αποτελεσματική και προσιτή εξυπηρέτηση. Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων τεχνικών μας, με ευγένεια, επαγγελματισμό και απαράμιλλη εξυπηρέτηση, είναι πάντα εκεί κοντά σας για να βοηθήσει στην επίλυση των αποχετευτικών σας προβλημάτων.

Αποφράξεις Κηφισιά

H Κηφισιά είναι δημοτική ενότητα και ιστορική έδρα του Δήμου Κηφισιάς στο Βόρειο Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου με 43.929 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001.

Η περιοχή είναι γνωστή για την εμπορική της αγορά, την άρτια ρυμοτομία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών και των καταστημάτων, τους επιβλητικούς πυργίσκους και την αγάπη των κατοίκων της για την ανθοκομία. Το εμπορικό κέντρο καλύπτεται από ένα εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων και ο συνοικισμός απλώνεται από την Πάρνηθα και τον Κηφισό ποταμό έως το Πεντελικό.

πηγη: wikipedia

Όταν αναζητάτε κάποια εταιρεία για το αποχετευτικό σας δίκτυο, σαφώς και οι επιλογές που έχετε είναι πάρα πολλές. Θα πρέπει όμως να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί, γιατί παρόλο που οι εταιρείες που υπάρχουν ποικίλουν, ελάχιστες έχουν την εμπειρία και την πείρα για να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει στον δικό σας χώρο.

Καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια και αποκτήσαμε μια πολύ καλή φήμη και ευχαριστούμε περισσότερο εσάς που μας στηρίξατε και μας εμπιστευθήκατε. Καλέστε μας τώρα και θα σας αποδείξουμε τα λεγόμενά μας και την υψηλή ποιότητα των εργασιών μας.

9 Comments