Απολυμανσεις – Αποφραξεις με 24ωρη Εξυπηρέτηση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Για απολυμανσεις και αποφραξεις με 24ωρη εξυπηρέτηση!

Η https://apofraxeiskifisia.gr/ μπορεί να να καλύψει τους πελάτες της καθ” όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου γνωρίζοντας ότι οι ποιο άμεσες ανάγκες παρουσιάζονται τις πιο περίεργες ώρες

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κηφισιά 210 80 80 878

Αποφραξεις

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο να συμβεί από μια επείγουσα ανάγκη για απόφραξη ειδικά κατά τις βραδινές ώρες.

Παρόλα αυτά εμείς μπορούμε να σας λύσουμε το πρόβλημα σας άμεσα και σωστά. Προσφέροντας αποφράξεις στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων. Έχοντας πάντα διαθέσιμα οχήματα ικανά να σας λύσουν το πρόβλημα με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό τους. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε μια άμεση και σωστή εργασία.

Απολυμανσεις Κηφισιά 210 80 80 878

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις χρησιμοποιώντας επαγγελματικά προϊόντα απολύμανσης για κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, μύγες, κουνούπια, σφήγκες, μέλισσες, σκορπιούς, σκόρους, ψαράκι, ψαλίδα στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Οι ειδικευμένοι απολυμαντές μας θα έρθουν στο χώρο σας και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια ποιο σφαιρική εικόνα των αιτιών που μπορεί να έχουν συμβάλει στην παρουσία των παράσιτων στο σπίτι η την επιχείρηση σας και να σας συμβουλευόσουν για με τούς τρόπους προστασίας σας από μελλοντική προσβολή του χώρου σας.

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, η εταιρεία μας, πραγματοποιεί αποφράξεις και απολυμάνσεις κτιρίων με την καλύτερη σχέση τιμής και απόδοσής.

Δείτε όλες τις περιοχές που καλύπτουμε στα βόρεια προάστια

Εαν είστε κάτοικος η επιχειρηματίας σε μια από τις παρακάτω περιοχές μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη αμεσα

Καλέστε μας και δεν θα απογοητευτείτε. Μπορούμε και δίνουμε λύσεις σε προβλήματα που άλλοι δεν μπορούν.  Με ανθρωπινό δυναμικό που πραγματικά ξέρει τι κάνει λύνουμε τα προβλήματα σας και δεν δημιουργούμε νέα όπως είναι η νόρμα σε δουλείες όπως οι αποφράξεις

Απολύμανση – απεντόμωση κατσαρίδες Κηφισιά

Καφέ κατσαρίδες

Οι καφέ κατσαρίδες παίρνουν το όνομα από τις ανοικτό καστανό χρώμα ταινίες που διαπερνούν τα πτερύγια του ενήλικα και από τις ανοιχτό καφέ ζώνες που διατρέχουν το σώμα της νύμφης. Αυτό το είδος πιστεύεται ότι προέρχεται από την Αφρική και πιθανώς εισήχθη από την Κούβα στη Φλόριντα γύρω στο 1903. Τώρα εμφανίζεται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Έχουν ανοιχτό ή σκούρο καφέ χρώμα, και τα θηλυκά είναι πολύ πιο σκούρα από τα αρσενικά. Το θηλυκό κουβαλάει την κάψουλα αυγού για 24-36 ώρες και στη συνέχεια την αποθέτει, συνήθως στην κάτω επιφάνεια των ραφιών, τα επίπλων κλπ. Κατά μέσο όρο, το θηλυκό θα παράγει περίπου 14 κάψουλες αυγών με το καθένα να περιέχει περίπου 14-18 αυγά, Με μια μέση εκκόλαψή 13-14 αυγών ανά κάψουλα.

Οι καφέ κατσαρίδες μπορούν να βρεθούν σε όλες τις θερμές συσκευές και δείχνουν προτίμηση για θερμοκρασίες πάνω από 27 βαθμούς Κελσίου. Πρέπει να είστε βέβαιοι να ελέγξετε τις οροφές, οτιδήποτε ψηλά σε τοίχους, όπως πλαίσια κορνίζας και διακοσμητικά τοίχων, κοντά σε μοτέρ συσκευών, σε διακόπτες φωτισμού, ντουλάπια και έπιπλα.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΧΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΧΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αμερικάνικες κατσαρίδες

Οι αμερικανικές κατσαρίδες έλαβαν πολλά ονόματα, μεταξύ των οποίων κατσαρίδες του νερού και «καναρίνια της Βομβάη». Παρά το όνομά τους, η αμερικανική κατσαρίδα δεν είναι εγγενής στη Βόρεια Αμερική αλλά εισήχθη μέσω πλοίων από την Αφρική στις αρχές του 1600 και τώρα έχει παγκόσμια διανομή.

Έχουν χρώμα κοκκινωπό καφέ, εκτός από μια ανοιχτό καφέ έως κιτρινωπή ζώνη γύρω από την άκρη της εξωτερικής ασπίδας. Και τα δύο φύλα είναι πλήρως φτερωτά με τα φτερά του αρσενικού να εκτείνονται πέρα από την άκρη της κοιλιάς. Παρ” όλα αυτά δεν πετούν με ευκολία.

Το θηλυκό καταθέτει τα αυγά τους μέσα σε λίγες ώρες ή έως και 4 ημέρες από τη στιγμή που σχηματίζονται και ψάχνουν την κατάλληλη επιφάνεια, συνήθως σε ρωγμή ή σχισμή με υψηλή σχετική υγρασία κοντά σε πηγή τροφής. Κατά μέσο όρο, το θηλυκό θα παράγει περίπου 9-10 κάψουλες αυγών με την καθεμία να περιέχει 14-16 αυγά.

Οι αμερικανικές κατσαρίδες είναι πιο συνηθισμένες σε μεγάλους επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, αρτοποιεία, παντοπωλεία, μονάδες επεξεργασίας τροφίμων και νοσοκομεία, αν και μπορούν να βρεθούν και σε κατοικημένες περιοχές. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορούν να βρεθούν σε εξωτερικούς χώρους σε αυλές και κήπους.

 

Categories : νεα


0 Comments