ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Μπορούμε να αναλάβουμε την φροντίδα του προβλήματος επιβλαβών οργανισμών που μπορεί να σας ταλαιπωρεί. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις για κάθε είδους παράσιτο. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Η εταιρεία μας εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Αττικής. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουμε τις μοναδικές υπηρεσίες για απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία. Προσφέρουμε μια ποικιλία από τις καλύτερες υπηρεσίες ελέγχου και ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ των παρασίτων που θα μπορούσατε να χρειαστείτε για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Θα επισκεφτούμε τον χώρο σας και θα ελέγξουμε το πρόβλημα που έχετε. Θα επιλέξουμε την εφαρμογή που συνάδει με τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Εδώ και 40 χρόνια η επιχείρησή μας αποτελείται από απολυμαντές που γνωρίζουν τα εποχιακά και όλα τα παράσιτα. Έτσι σας ενημερώνουν για τα προβλήματα που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσετε κατά την διάρκεια του έτους. Έχουν άρτια εκπαιδευτεί αποκλειστικά από εμάς και συνεχίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να καταρτίζονται παρακολουθώντας σεμινάρια. Είναι πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τα νέα σκευάσματα και τις νέες τεχνολογίες. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε όλες τις εφαρμογές είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σε καθεμιά από αυτές δίνεται το απαραίτητο πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας. Είναι ασφαλή για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια και φιλικά προς το περιβάλλον.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Οι τιμές είναι προσιτές και διαφέρουν ανάλογα με το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στον χώρο σας και το μέγεθος του χώρου που έχει εκτεθεί σε κάποιο παράσιτο. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε καλύτερη εταιρεία από εμάς. Με την πολύχρονη εμπειρία μας εξοντώνουμε κάθε είδους παράσιτο, όπως ποντίκια και αρουραίους, κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, τσιμπούρια, κουνούπια, μύγες, κ.α. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας και να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για το παράσιτο που σας ταλαιπωρεί. Καλέστε μας για να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία και ερώτηση. Παραμένουμε δεσμευμένοι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων σε ανταγωνιστικές τιμές. Η ικανοποίηση του πελάτη και τα αποτελέσματα είναι κορυφαία προτεραιότητα για μας και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη φήμη μας για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ:

  • Τραβήξτε το ψυγείο, το πλυντήριο πιάτων και τη σόμπα μακριά από τον τοίχο, ώστε ο τεχνικός να μπορέσει να φτάνει πίσω τους.
  • Σκουπίστε καλά τα πατώματα, φροντίζοντας κυρίως γύρω από τα σοβατεπί, αυτό θα βοηθήσει να απομακρυνθούν τα αυγά των κατσαρίδων. Επίσης, σκουπίστε τις άκρες των ντουλαπιών και των συρταριών για την εξάλειψη των αυγών.
  • Μην αφήνετε κανένα ανοιχτό δοχείο με φαγητό έξω κατά τη διάρκεια της θεραπείας
  • Παρακαλείστε να είστε έτοιμοι όταν φτάσει ο τεχνικός
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Μετά τη θεραπεία:

  • Προσέξτε να μην αγγίξετε το δόλωμα.
  • Σκουπίστε όλες τις νεκρές κατσαρίδες κάθε μέρα.
  • Παρακαλώ μην αφήνετε κανένα τρόφιμο, σκουπίδι, γάλα ή ποτό έξω τη νύχτα. Οι καθαρές αποχετεύσεις είναι σημαντικές για την πλήρη εξάλειψη των παράσιτων.
  • Μια επαναλαμβανόμενη απολύμανση για κατσαρίδες θα προγραμματιστεί περίπου 2-4 εβδομάδες μετά την αρχική εφαρμογή.
  • Απαιτείται σε όλες οι περιοχές που έχει γίνει η εφαρμογή να παραμείνουν εξαιρετικά καθαρές και αναλλοίωτες για να εξασφαλιστεί η πλήρης εξάλειψη των κατσαρίδων.

Απολύμανση για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια είναι πανέξυπνα. Οι αποικίες τους είναι δομημένες με τρόπο που μοιάζει πολύ με τη μικρογραφία μιας ανθρώπινης κοινωνίας. Το μόνο που χρειάζονται τα μυρμήγκια είναι νερό και τροφή. Αν υπάρχουν αυτά τα δύο, μπορούν να χτίσουν φωλιές παντού. Στο έδαφος και το χώμα μέχρι μέσα σε ντουλάπια, μπάνια, κουζίνες και μπαλκόνια. Ο βιολογικός τους κύκλος αποτελείται από τα εξής τέσσερα στάδια: τα αυγά, τις προνύμφες, τις νύμφες και τα ενήλικα μυρμήγκια. Τα ενήλικα μυρμήγκια είναι οι βασίλισσες, οι εργάτες (θηλυκά) και τα αρσενικά. Ο κύκλος ζωής τους διαρκεί από μερικές εβδομάδες έως και αρκετούς μήνες. Σε αυτό καθοριστικό ρόλο παίζει το είδος τους και το περιβάλλον που τα φιλοξενεί. Τα μυρμήγκια ενώ είναι ακίνδυνα διότι δεν έχει διαπιστωθεί ότι ευθύνονται για ασθένειες, είναι πάρα πολύ ενοχλητικά όταν εγκαθίστανται στο χώρο μας. Σκεφτείτε μόνο στρατιές από μυρμήγκια να μπαινοβγαίνουν στην κουζίνα ή στο μπάνιο και να κατακλύζουν ντουλάπια.

Γεγονός είναι ότι λόγω της υψηλής τους ευφυΐας, η απολύμανση για μυρμήγκια δεν μπορεί να επιτευχθεί με ερασιτεχνικές μεθόδους. Θα μπορούσατε μόνο να ακολουθείτε μέτρα πρόληψης ώστε να μην θέλουν να σας επισκεφτούν γιατί δεν θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για εγκατάσταση. Φροντίστε να μην αφήνετε εκτεθειμένα τρόφιμα στην κουζίνα, άπλυτα σκεύη στο νεροχύτη, σκουπίδια για μέρες στο χώρο και πλημμυρισμένες υδρορροές και φρεάτια. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες μυρωδιές που μπορεί να απωθήσουν τα μυρμήγκια όπως το λεμόνι, η ρίγανη, και το ξύδι. Αν τώρα δείτε μυρμήγκια στο χώρο σας, να ξέρετε ότι τα εντομοκτόνα του εμπορίου, δεν αποτελούν αποτελεσματική λύση. Ο στόχος δεν είναι να σκοτωθούν επιφανειακά αλλά να μπορέσετε να εξοντώσετε τις βασίλισσες οι οποίες είναι υπεύθυνες για την αύξηση του πληθυσμού και είναι πολύ καλά κρυμμένες μέσα στη φωλιά. Η απολύμανση για μυρμήγκια με ψεκασμούς και τοποθέτηση ειδικών τζελ θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια είναι ιπτάμενα έντομα και δυστυχώς δεν μπορούν να καταπολεμηθούν οριστικά. Όποιος σας υπόσχεται κάτι τέτοιο σίγουρα δεν είναι ειδικός. Τα θηλυκά κουνούπια είναι εκείνα που τσιμπάνε επειδή τρέφονται με αίμα γιατί είναι απαραίτητο για την αναπαραγωγή τους. Τα αρσενικά τρέφονται με γύρη και νέκταρ. Τα κουνούπια έλκονται συνήθως από την υγρασία και το νερό. Γι αυτό θα τα πετύχετε κατά χιλιάδες κυρίως σε μέρη με στάσιμα λιμνάζοντα νερά. Εκτός από την ενόχληση που μας δημιουργούν με τα τσιμπήματά τους λόγω κνησμού, είναι πολλές φορές υπεύθυνα για μολυσματικές ασθένειες, δερματικά προβλήματα και αλλεργίες. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι απολύμανση για κουνούπια προκειμένου να μειώσουμε τον πληθυσμό τους. Συνίσταται να γίνεται τακτικά τουλάχιστον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που τα κουνούπια είναι σε έξαρση. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις για κουνούπια προσφέροντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα όσον αφορά την αντιμετώπισή τους. Καλέστε σήμερα και ενημερωθείτε αναλυτικά από τους γεωπόνους μας.

Απολύμανση για κοριούς

Οι κοριοί είναι μικροσκοπικά έντομα τα οποία ζουν στην επιφάνεια του ξενιστή τους και τρέφονται μέσω τσιμπημάτων, από το αίμα αυτού. Είναι δηλαδή απομυζητικά έντομα – παράσιτα. Επίσης, τσιμπούν χωρίς διάκριση ενώ πολλά άτομα είναι πιθανό να εμφανίσουν αλλεργία ή δερματίτιδα από τα εκκρίματα που εκχύνουν κατά το τσίμπημα. Θα τους εντοπίσετε συχνότερα σε καναπέδες, στρώματα και κρεβάτια. Φωλιάζουν σε χαραμάδες, ρωγμές και τρύπες και εκεί εναποθέτουν και τα αυγά τους. Αυτό σημαίνει ότι κοριούς μπορεί να πετύχουμε παντού. Επίσης, εστίες τους μπορεί να βρούμε μέσα σε υλικά που θερμαίνονται εύκολα όπως υφάσματα (ρούχα) και ξύλο (έπιπλα). Τα τσιμπήματα των κοριών δεν γίνονται αμέσως αντιληπτά επειδή οι κοριοί είναι σε αδράνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξυπνάνε για τροφή τη νύχτα, όταν εμείς κοιμόμαστε. Επιπλέον, τα τσιμπήματά τους μοιάζουν με εκείνα του κουνουπιού. Σε τέτοιες περιπτώσεις η απολύμανση για κοριούς κρίνεται απαραίτητη.

Οι κοριοί μεταφέρονται από τον ένα χώρο σε κάποιον άλλο με μεγάλη ευκολία μέσω του ξενιστή τους, αλλά και μέσω ρούχων, επίπλων και αποσκευών. Η μοναδική λύση για την αντιμετώπισή τους, είναι η απολύμανση. Αν διαπιστώσετε ότι κοριοί έχουν εμφανιστεί στο χώρο σας, καλέστε μας χωρίς να χάνετε χρόνο. Η πιο αξιόπιστη και εξειδικευμένη εταιρεία απολυμάνσεων θα σας προσφέρει αποτέλεσμα οριστικό. Χρησιμοποιεί εγκεκριμένα εντομοκτόνα χαμηλής τοξικότητας για τον άνθρωπο και τα ζώα, ασφαλή δηλαδή για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον ενώ, οι εκνεφώσεις τους γίνονται με υπερσύγχρονες ειδικές συσκευές. Οι τεχνικοί – απολυμαντές της, διαθέτουν πολύτιμη πείρα στην απολύμανση για κοριούς και θα σας απαλλάξουν αποτελεσματικά και χωρίς κόπο!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Οι ψύλλοι είναι επίσης έντομα απομυζητικά. Οι διαφορές τους με τους κοριούς που αναφέραμε παραπάνω είναι οι εξής: Τα τσιμπήματά τους γίνονται αμέσως αντιληπτά και μπορεί να μεταδώσουν ασθένειες μιας και οι ψύλλοι μεταφέρουν παθογόνους οργανισμούς. Μεταδίδονται συνηθέστερα από τον ξενιστή τους που μπορεί να είναι η γάτα, ο σκύλος ή ο άνθρωπος. Όπως και οι κοριοί, έτσι και οι ψύλλοι αναπαράγονται και πολλαπλασιάζονται με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα. Χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: στους ενήλικες, τις προνύμφες και τα αυγά τους (κουκούλια). Να σημειώσουμε εδώ ότι τα αυγά τους μπορεί να παραμείνουν σε αδράνεια μέχρι και πάνω από δύο χρόνια και να ενεργοποιηθούν όταν βρουν τον κατάλληλο ξενιστή. Είναι ικανοί να φωλιάσουν οπουδήποτε και σε χώρους υψηλού συνωστισμού. Μπορεί να τους βρούμε σε σχολεία, ξενοδοχεία, στρατόπεδα, μέσα μαζικής μεταφοράς και από εκεί να τους βάλουμε εύκολα και μέσα στο σπίτι μας.

Οι ενδείξεις σε εμάς τους ανθρώπους είναι σίγουρα τα τσιμπήματα και στα ζωάκια μας η φαγούρα. Οι ψύλλοι κάνουν μεγάλα άλματα τα οποία τους βοηθάνε στην μετάδοση και μεταφορά τους. Το κακό είναι ότι δεν τους αντιλαμβανόμαστε αμέσως και έτσι τους δίνουμε χρόνο να εξαπλωθούν περισσότερο και να καταλάβουν πιο πολλούς χώρους. Η αντιμετώπιση και σε αυτή την περίπτωση είναι η εφαρμογή σωστής επαγγελματικής απολύμανσης. Με πιστοποιημένα προϊόντα απολύμανσης αναλαμβάνουμε την απολύμανση για ψύλλους και τις εστίες τους, όπου και να βρίσκεστε. Τα απολυμαντικά εντομοκτόνα της, παρέχουν μεγάλη διάρκεια και είναι εντελώς ακίνδυνα τόσο για τη δική σας υγεία όσο και των κατοικίδιών σας. Τα συνεργεία μας ακολουθούν τη μέθοδο του υποκαπνισμού η οποία παρέχει άμεσα και ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε από τους ειδικούς για οτιδήποτε αφορά την απολύμανση για ψύλλους.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα ποντίκια είναι σίγουρα τα πιο αντιαισθητικά τρωκτικά στον πλανήτη. Εκτός από ανατριχιαστικά και αηδιαστικά στην όψη, είναι και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Ο λόγος είναι ότι είναι φορείς πολλών ασθενειών. Φτάνει να σκεφτείτε ότι το αγαπημένο περιβάλλον των ποντικιών είναι τα σκοτεινά μέρη όπως αποχετεύσεις, βόθροι και φρεάτια. Τα περιττώματά τους ευθύνονται για πολλές ασθένειες με την λεπτοσπείρωση να είναι η βασικότερη και πιο διαδεδομένη. Επίσης τα ποντίκια προκαλούν μεγάλες ζημιές και σε κτίρια και σοδειές. Τα κοφτερά τους δόντια μπορούν να μασήσουν και να κόψουν από τσιμέντο μέχρι τα πιο χοντρά καλώδια. Τα κυριότερα είδη ποντικών είναι τα εξής: ο οικιακός ποντικός (Mus musculus), η μεγαλοεπιμύς (Rattus norvegicus) και η μικροεπιμύς (Rattus rattus). Το πιο συχνό όμως είναι το Apodemus sylvaticus δηλαδή το ποντίκι του αγρού, το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με τον οικιακό με μόνη διαφορά στο μέγεθος.

Η απολύμανση για ποντίκια είναι η απαραίτητη ενέργεια που θα πρέπει να ακολουθηθούμε για την εξόντωσή τους. Είμαστε η ιδανικότερη και πιο έμπειρη εταιρεία για την καταπολέμηση όλων των ειδών των τρωκτικών. Με εξειδικευμένους τεχνικούς και πρωτοποριακά προϊόντα ασφαλή για την υγεία σας, αναλαμβάνει μυοκτονίες και ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ για ποντίκια και αρουραίους σε κάθε χώρο. Η απολύμανση για ποντίκια επιτυγχάνεται με καπνιστικά σκευάσματα σε αποχετεύσεις και φρεάτια καθώς και με την τοποθέτηση δολωματικών σταθμών σε κάθε άλλο χώρο. Όσον αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκεί η εξόντωση πραγματοποιείται με σταθμούς που περιέχουν ειδικές κόλλες αποκλειστικά για τρωκτικά. Τα αποτελέσματα είναι πάντοτε θεαματικά και κάθε πελάτης μένει απόλυτα ευχαριστημένος. Κάθε εφαρμογή απολύμανσης και μυοκτονίας, συνοδεύεται από το απαραίτητο πιστοποιητικό.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Τον τελευταίο καιρό, η καθημερινότητα μας διαμορφώνεται ανάλογα με τη δράση του νέου κορωνοϊού και την αύξηση ή μείωση των κρουσμάτων του. Ο covid-19 είναι ένας καινούριος ιός που εμφανίστηκε στα τέλη του 2019 και άλλαξε τη ζωή μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι πρώτοι άνθρωποι που νόσησαν ήταν Κινέζοι από την πόλη Γιουχάν. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο ιός εξαπλώθηκε σε όλη την υφήλιο με την Ισπανία και την Ιταλία να σημαίνουν κόκκινο συναγερμό. Όπως όλοι οι ιοί, και ο covid-19 μεταδίδεται κατά τον ίδιο τρόπο. Τα σταγονίδια που απελευθερώνονται με το φτέρνισμα ή το βήξιμο. Η ιδιαιτερότητά του έναντι άλλων παρόμοιων ιών είναι ο βαθμός μεταδοτικότητάς του ο οποίος είναι πολύ υψηλός. Εδώ αποδίδεται και η ταχύτατη διασπορά του. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε συνεργασία με ιατρούς, λοιμωξιολόγους και όλη την επιστημονική ιατρική κοινότητα, έχουν εκδώσει οδηγίες και μέτρα ώστε να περιοριστεί η μετάδοση του ιού.

Απολύμανση για κορωνοϊό
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Η κοινωνική αποστασιοποίηση, το συχνό καλό πλύσιμο των χεριών, η χρήση της μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, η χρήση αντισηπτικών και η απολύμανση όλων των χώρων είναι τα απαραίτητα και πιο σημαντικά. Επίσης απαγορεύεται ιδιαίτερα ο συνωστισμός στους περισσότερους κλειστούς χώρους, δημόσιους και ιδιωτικούς, αλλά και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Χρειάζεται σίγουρα ιδιαίτερη προσοχή στην απολύμανση για κορωνοϊό χώρων και επιφανειών. Είναι μια εργασία που δεν μπορεί να εφαρμοστεί ερασιτεχνικά και με τα απολυμαντικά που κυκλοφορούν στα σούπερ μάρκετ. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι σε καμία περίπτωση επιθυμητό και αποτελεσματικό. Εδώ κρίνεται αναγκαίο να δράσει μια επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων. Από τις καλύτερες, πιο έμπειρες και αξιόπιστες στο χώρο, είναι η εταιρεία μας. Έχει στο ενεργητικό της πολλές δεκαετίες απολυμάνσεων οι οποίες στέφονται με απόλυτη επιτυχία. Ενημερωμένη πάντα και εξοπλισμένη με τα καλύτερα προϊόντα της διεθνή αγοράς, αναλαμβάνει μικροβιοκτονία και απολύμανση για κορονοϊό σε κάθε χώρο.

Μικροβιοκτονία

Οι τεχνικοί – απολυμαντές της, αφού ενεργήσουν αυτοψία στο χώρο σας, θα σας προτείνουν την καταλληλότερη μικροβιοκτονία. Όλα τα μικροβιοκτόνα απολυμαντικά σκευάσματα που έχει στη διάθεσή της, είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Καταπολεμούν ιούς, βακτήρια και μικρόβια, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τη δική σας ασφάλεια και υγεία αλλά ούτε και των ζώων συντροφιάς σας. Επιπλέον η εταιρεία μας, γνωστή για την ευαισθητοποίησή της και την οικολογική της συνείδηση, εφαρμόζει τακτικές απολύμανσης άκρως φιλικές και ως προς το περιβάλλον. Δίνει μαζί σας τον καλύτερό της εαυτό στη μάχη κατά του κορωνοϊού και εξυπηρετεί οποιοδήποτε κτίριο και χώρο. Σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, σπίτια, καταστήματα, δημόσια κτίρια και υπηρεσίες, ξενοδοχεία κτλ. Κάθε μικροβιοκτονία συνοδεύεται με επίσημο πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από τους επιστήμονες γεωπόνους της εταιρείας. Τηλεφωνήστε σήμερα και ενημερωθείτε σχετικά.

Προσφέρουμε επίσης: