Αντλήσεις υδάτων Κηφισιά

Αντλήσεις υδάτων Κηφισιά 210 80 80 878

Από το 1970, το έτος λειτουργίας μας, προσφέρουμε αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τόσο ανώτερη εμπειρία αλλά και απαράμιλλη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Πέρα από όλες τις υπηρεσίες, προσφέρουμε και Αντλήσεις υδάτων.

Είμαστε τρομερά έμπειροι, πεπειραμένοι και φιλικοί και το μόνο που θέλουμε είναι να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη για οποιαδήποτε προβλήματα υγιεινής που μπορεί να συναντήσετε στο σπίτι σας. Καλέστε μας για να κάνουμε την βρώμικη δουλειά και να σας βοηθήσουμε να χαμογελάσετε και πάλι.

Αγαπάμε τους πελάτες μας και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ερωτήσεις και τις απορίες σας, τα σχόλιά και τις προτάσεις σας. Η εμπειρία μας μετρά 40 περίπου έτη εμπειρίας και με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε, η εταιρεία μας συνεχίζει και αναπτύσσεται και για αυτό έχει καθιερωθεί μια από τις καλύτερες στον τομέα μας.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Κηφισιά

Εκτός από τις αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς των αποχετεύσεων, αναλαμβάνουμε και αντλήσεις καθαρών και ακάθαρτων υδάτων. Τα κτίρια στο λεκανοπέδιο της Αττικής πλημμυρίζουν συνεχώς. Αυτό βέβαια οφείλεται σε πάρα πολλούς λόγους. Κάποιοι από αυτούς είναι η κακή ρυμοτομία των δικτύων, τεχνικές βλάβες αλλά και φυσικά αίτια όπως μια δυνατή βροχή ή καταιγίδα.

Όλοι οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και κατέχουν επαγγελματικές πιστοποιήσεις. Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για μια διεξοδική, ειλικρινής και ευγενική εξυπηρέτηση. Έχουμε δεσμευτεί απέναντι σε όλους τους πελάτες μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε λογικές τιμές. Ρωτήστε για εμάς και θα καταλάβετε την αξία των λεγόμενων μας.

(φρεάτια ανελκυστήρων, φωταγωγοί, πατώματα, γκαράζ, υπόγεια)